COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 38 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         08 сен 24 12:44:00
 К    : All                                                   08 сен 24 13:42:01
 Тема : Top 10 Diner Desserts 04
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 44581.fido-cooking@1:3634/12 2b44b09c
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: World`s Best Lemon Meringue Pie
 Categories: Pies, Pastry, Citrus
      Yield: 6 Servings
 
           Dough for single-crust pie
      1 c  Sugar
    1/4 c  Cornstarch
      3 tb A-P flour
    1/4 ts Salt
      2 c  Water
      3 lg Egg yolks; beaten
      1 tb Butter
    1/4 c  Lemon juice
      1 ts Grated lemon zest

MMMMM--------------------------MERINGUE-------------------------------
      3 lg Egg whites; room temp
    1/4 ts Salt
    1/2 c  Sugar
 
  On a lightly floured surface, roll dough to a 1/8" thick
  circle; transfer to a 9" pie plate. Trim to 1/2 in.
  beyond rim of plate; flute edge. Refrigerate 30 minutes.
  
  Set oven @ 425┬║F/218┬║C.
  
  Line crust with a double thickness of foil. Fill with
  pie weights, dried beans or uncooked rice. Bake on a
  lower oven rack until edge is golden brown, 20-25
  minutes. Remove foil and weights; bake until bottom is
  golden brown, 3-6 minutes longer. Cool on a wire rack.
  Reduce oven setting to 350┬░.
  
  In a medium saucepan, combine sugar, cornstarch, flour
  and salt. Gradually stir in water. Cook and stir over
  medium heat until thickened and bubbly. Reduce heat;
  cook and stir 2 minutes more. Remove from the heat.
  
  Gradually stir 1 cup hot mixture into egg yolks; return
  all to saucepan. Bring to a boil. Cook and stir for 2
  minutes. Remove from the heat. Stir in the butter, lemon
  juice and zest until smooth. Pour into pie crust.
  
  In a bowl, beat egg whites and salt until stiff (but not
  dry) peaks form. Gradually beat in sugar until soft
  peaks form. Spread over pie, sealing edge to crust. Bake
  @ 350┬║F/175┬║C until meringue is golden, 12-15 minutes.
  Cool. Store any leftovers in the refrigerator.
  
  Phyllis Kirsling, Junction City, Wisconsin
  
  Makes: 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Myths are as powerful as any truth.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 50/109 221/1 6 240/1120 1634 8001 8002
8005 8050 280/5003 291/111
SEEN-BY: 301/1 113 313/41 335/364 341/66 362/6
371/0 450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5075/128 5083/444
@PATH: 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх