COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 56 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        09 сен 24 16:49:00
 К    : All                                                   09 сен 24 13:02:03
 Тема : Cherry Desserts - 25
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 158548.cooking@1:2320/105 2b47b780
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
Granny`s Cherry Desserts

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Black Forest Chocolate Torte
 Categories: Cakes, Chocolate, Fruits, Nuts, Dairy
      Yield: 16 servings
 
    2/3 c  Butter; softened
  1 3/4 c  Sugar
      1 ts Vanilla extract
      4 lg Eggs; room temp
      4 oz Unsweetened chocolate;
           - melted
  1 3/4 c  A-P flour
      1 ts Baking powder
    1/4 ts Baking soda
  1 1/4 c  Water

MMMMM---------------------CHOCOLATE FILLING--------------------------
      6 oz German sweet chocolate;
           - chopped
    3/4 c  Butter; in cubes
    1/2 c  Sliced almonds; toasted

MMMMM-----------------------WHIPPED CREAM----------------------------
      2 c  Heavy whipping cream
      1 tb Sugar
  1 1/2 ts Vanilla extract

MMMMM--------------------------TOPPING-------------------------------
  1 1/2 c  Sliced almonds; toasted
      1 c  Cherry pie filling
 
  Set oven @ 350oF/175oC.
  
  Line bottoms of 4 greased 9" round baking pans with
  parchment; grease parchment.
  
  Cream butter, sugar and vanilla until light and fluffy,
  5-7 minutes. Add eggs, 1 at a time, beating well after
  each addition. Beat in chocolate until blended.
  
  In a small bowl, whisk together flour, baking powder and
  baking soda; add to creamed mixture alternately with
  water, beating after each addition. Divide batter among
  prepared pans.
  
  Bake until a toothpick inserted in center comes out
  clean, 15-20 minutes. Cool 10 minutes before removing
  from pans to wire racks; remove paper. Cool completely.
  
  For chocolate filling, melt chocolate in a microwave;
  stir until smooth. Stir in butter until blended. Stir in
  almonds.
  
  For whipped cream, in a small bowl, beat cream until it
  begins to thicken. Add sugar and vanilla; beat until
  soft peaks form.
  
  To assemble, place 1 cake layer on a serving plate;
  spread with 1/3 cup chocolate filling and 1 cup whipped
  cream. Repeat layers twice. Top with the remaining cake
  and chocolate filling.
  
  Spread remaining whipped cream over sides of cake. Press
  almonds onto sides. Spoon pie filling over top of cake.
  Refrigerate until serving.
  
  Doris Grotz, York, Nebraska
  
  Makes: 16 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... A boiled egg in the morning is hard to beat.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/19 16/0 18/200 19/37 50/109 80/1 90/1
104/119 105/81 106/201
SEEN-BY: 116/17 18 120/302 616 123/10 130 129/305
132/174 142/104 799 153/757
SEEN-BY: 153/7715 154/10 30 50 700 203/0 218/700
840 220/90 221/1 6 242 360
SEEN-BY: 226/18 30 44 50 227/114 229/110 114 206
300 307 317 400 426 428 470
SEEN-BY: 229/664 700 230/0 240/5832 266/512
280/5003 5006 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 320/119 219 319 2119
322/757 762 326/101 335/364
SEEN-BY: 341/66 234 342/200 423/81 450/1024 460/58
256 1124 5858 463/68 1331
SEEN-BY: 467/888 633/280 712/848 2320/0 105 107
304 401 905 3634/12 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5020/400 715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 30 5058/104 5075/35 128
5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 221/6 1 320/219 229/426
460/58 463/68 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх