COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 62 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        09 сен 24 16:49:00
 К    : All                                                   09 сен 24 13:02:04
 Тема : Cherry Desserts - 30
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 158553.cooking@1:2320/105 2b47b785
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
Granny`s Cherry Desserts

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Creamy Cherry Cheesecake
 Categories: Cakes, Fruits, Cheese, Dairy
      Yield: 12 servings
 
MMMMM---------------------------CRUST--------------------------------
  1 1/2 c  Graham cracker crumbs
    1/4 c  Sugar
      6 tb Butter, melted

MMMMM--------------------------FILLING-------------------------------
     16 oz Cream cheese; softened
      2 lg Eggs; room temp, lightly
           - beaten
    1/2 c  Sugar
      1 ts Vanilla extract

MMMMM---------------------SOUR CREAM TOPPING--------------------------
      1 c  Sour cream
    1/4 c  Sugar
      1 ts Vanilla extract

MMMMM-----------------------CHERRY TOPPING----------------------------
    1/2 c  Sugar
      2 tb Cornstarch
 14 1/2 oz Pitted tart cherries
      1 ts Lemon juice
           Few drops red food coloring
 
  In a small bowl, combine crust ingredients. Press onto
  the bottom and a third of the way up the side of a 9-in.
  springform pan; set aside.
  
  For filling, in a small bowl, beat cream cheese until
  smooth. Add the eggs, sugar and vanilla; beat just until
  smooth. Pour into prepared crust. Bake @ 375oF/190oC for
  20 minutes. Remove from oven; cool 15 minutes. Increase
  temperature to 450oF/232oC.
  
  Meanwhile, combine sour cream topping ingredients.
  Spread over filling. Bake for 10 minutes. Cool at room
  temperature; cover and chill 12 hours.
  
  For cherry topping, drain cherries, reserving juice. Set
  cherries aside. In a large saucepan, combine the sugar,
  cornstarch and cherry juice until smooth. Bring to a
  boil. Cook and stir for 1-2 minutes or until thickened.
  Remove from the heat; stir in lemon juice, food coloring
  and reserved cherries. Cool for 5 minutes. Spread over
  cheesecake; chill several hours. Just before serving,
  remove side of pan.
  
  Taste of Home Test Kitchen
  
  Makes: 12 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Update the force, Luke"- Adobe Wan Kenobi
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/19 16/0 18/200 19/37 50/109 80/1 90/1
104/119 105/81 106/201
SEEN-BY: 116/17 18 120/302 616 123/10 130 129/305
132/174 142/104 799 153/757
SEEN-BY: 153/7715 154/10 30 50 700 203/0 218/700
840 220/90 221/1 6 242 360
SEEN-BY: 226/18 30 44 50 227/114 229/110 114 206
300 307 317 400 426 428 470
SEEN-BY: 229/664 700 230/0 240/5832 266/512
280/5003 5006 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 320/119 219 319 2119
322/757 762 326/101 335/364
SEEN-BY: 341/66 234 342/200 423/81 450/1024 460/58
256 1124 5858 463/68 1331
SEEN-BY: 467/888 633/280 712/848 2320/0 105 107
304 401 905 3634/12 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5020/400 715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 30 5058/104 5075/35 128
5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 221/6 1 320/219 229/426
460/58 463/68 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх