COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 65 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        09 сен 24 16:58:00
 К    : All                                                   09 сен 24 13:02:04
 Тема : Sourdough September - 4
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 158557.cooking@1:2320/105 2b47b789
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Lancelot`s Sourdough Pretzels
 Categories: Breads, Snacks
      Yield: 12 Servings
 
MMMMM--------------------------PRETZELS-------------------------------
    3/4 c  + 2 tb lukewarm water
      1 c  Unfed sourdough starter;
           - straight from the ice box
      3 c  King Arthur Sir Lancelot
           - Unbleached Hi-Gluten Flour
    1/4 c  Nonfat dry milk
      2 tb Non-diastatic malt powder
           +=OR=+
      1 tb Sugar
      1 tb Butter
  1 1/2 ts Salt
      2 ts Instant yeast

MMMMM--------------------------TOPPING-------------------------------
      1 tb Non-diastatic malt powder or
           - sugar
      2 tb Water
           Pretzel salt
      2 tb Melted butter
 
  Prepare a baking sheet by spraying it with vegetable oil
  spray, or lining it with parchment paper. If you`re not
  using King Arthur Flour`s brand, grease the parchment
  with vegetable oil spray to make double-sure the
  pretzels won`t stick.
  
  Mix and knead the dough ingredients - by hand, mixer, or
  bread machine - to make a cohesive, fairly smooth dough.
  It should be slightly sticky; if it seems dry, knead in
  an additional tablespoon or two of water.
  
  Cover the dough and let it rest for 45 minutes. It will
  rise minimally. Towards the end of the rising time, set
  the oven @ 350oF/175oC.
  
  Turn the dough out onto a lightly greased work surface,
  fold it over a few times to gently deflate it, then
  divide it into 12 pieces, each weighing about 2 1/4 to 2
  1/2 ounces.
  
  RECIPE FROM: https://www.copymethat.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Some people don`t understand that food is supposed to be tasty
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/19 16/0 18/200 19/37 50/109 80/1 90/1
104/119 105/81 106/201
SEEN-BY: 116/17 18 120/302 616 123/10 130 129/305
132/174 142/104 799 153/757
SEEN-BY: 153/7715 154/10 30 50 700 203/0 218/700
840 220/90 221/1 6 242 360
SEEN-BY: 226/18 30 44 50 227/114 229/110 114 206
300 307 317 400 426 428 470
SEEN-BY: 229/664 700 230/0 240/5832 266/512
280/5003 5006 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 320/119 219 319 2119
322/757 762 326/101 335/364
SEEN-BY: 341/66 234 342/200 423/81 450/1024 460/58
256 1124 5858 463/68 1331
SEEN-BY: 467/888 633/280 712/848 2320/0 105 107
304 401 905 3634/12 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5020/400 715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 30 5058/104 5075/35 128
5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 221/6 1 320/219 229/426
460/58 463/68 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх