COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 68 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          10 сен 24 19:59:00
 К    : All                                                   10 сен 24 13:46:01
 Тема : Back 2 Skool Dinners - 01
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668956fd
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Honey-Garlic Chicken
 Categories: Poultry, Vegetables, Herbs
      Yield: 4 servings
 
      4    Chicken cutlets (1 lb)
           Salt & black pepper
      2 tb Olive oil
      2 tb Honey
      2 tb Soy sauce
      2 tb Apple cider, rice wine or
           White wine vinegar
      4 lg Garlic cloves; minced or
           Grated
      2 tb Unsalted butter
           Chopped fresh parsley;
           Garnish (opt)
 
  Pat the chicken dry. Season all over with salt and
  pepper.
  
  Heat the oil in a large (12-inch) skillet over
  medium-high for 1 to 2 minutes until hot and shimmering.
  Add the chicken and cook without moving until itтАЩs
  golden brown on the bottom, about 5 minutes.
  
  Use tongs to flip the chicken and cook until just cooked
  through, about 4 minutes.
  
  While the chicken cooks on the second side, mix together
  3 tablespoons of water, the honey and soy sauce in a
  measuring cup.
  
  Transfer the cooked chicken to a plate and set aside.
  
  Pour in the soy sauce mixture and let cook until the
  liquid reduces, about 1 minute. Add the vinegar, garlic
  and butter, stirring to melt and incorporate until thick
  and glossy, about 2 minutes more.
  
  Return the chicken to the pan, leaving behind any
  accumulated juices on the plate, and turn to coat in the
  sauce. If the sauce is too thick, add the accumulated
  juices, then serve immediately, garnishing with the
  parsley, if desired.
  
  By: Yasmin Fahr
  
  Yield: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... A wise man gets more use from his enemies than a fool from his friends.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 90/1 105/81 106/201
129/305 153/7715 218/700
SEEN-BY: 226/30 227/114 229/110 114 206 300 307
317 400 426 428 470 664 700
SEEN-BY: 266/512 282/1038 291/111 292/854 301/1
320/219 322/757 342/200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 256 1124 5858 463/68 1331
467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/400 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/8 30 5075/35 128
5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх