COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 73 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          10 сен 24 19:59:00
 К    : All                                                   10 сен 24 13:46:02
 Тема : Back 2 Skool Dinners - 02
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668956fe
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Three-Cup Chicken
 Categories: Poultry, Vegetables, Herbs, Chilies
      Yield: 4 Servings
 
      3 tb Sesame oil
      1    (3") piece of ginger; peeled
           - in 12 coins
     12 cl Garlic; peeled
      4    Whole scallions; trimmed, in
           - 1" pieces
      3    Dried red peppers
           +=OR=+
      1 ts Red-pepper flakes
      2 lb Chicken thighs; in bite-size
           - pieces
      1 tb Unrefined or light brown
           - sugar
    1/2 c  Rice wine
    1/4 c  Light soy sauce
      2 c  Fresh Thai or regular basil
           - leaves
 
  Heat a wok over high heat and add 2 tablespoons sesame
  oil. When the oil shimmers, add the ginger, garlic,
  scallions and peppers, and cook until fragrant,
  approximately 2 minutes.
  
  Scrape the aromatics to the sides of the wok, add
  remaining oil and allow to heat through. Add the
  chicken, and cook, stirring occasionally, until it is
  browned and crisping at the edges, approximately 5 to 7
  minutes.
  
  Add sugar and stir to combine, then add the rice wine
  and soy sauce, and bring just to a boil. Lower the heat,
  then simmer until the sauce has reduced and started to
  thicken, approximately 15 minutes.
  
  Turn off the heat, add the basil and stir to combine.
  Serve with white rice.
  
  By Sam Sifton
  
  Yield: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... To the Inuit, cooking is not a necessity.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 90/1 105/81 106/201
129/305 153/7715 218/700
SEEN-BY: 226/30 227/114 229/110 114 206 300 307
317 400 426 428 470 664 700
SEEN-BY: 266/512 282/1038 291/111 292/854 301/1
320/219 322/757 342/200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 256 1124 5858 463/68 1331
467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/400 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/8 30 5075/35 128
5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх