COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 76 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          10 сен 24 20:00:00
 К    : All                                                   10 сен 24 13:46:03
 Тема : Back 2 Skool Dinners - 07
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 66895703
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Baked Pork Chops
 Categories: Poultry, Herbs, Chilies
      Yield: 4 servings
 
      2 ts Kosher salt
      2 ts Brown sugar
      2 ts Paprika
      1 ts Garlic powder
      1 ts Ground mustard
    1/4 ts Black pepper
      4    (6 oz ea) boneless pork
           - chops; 3/4"-1" thick
      1 tb Vegetable oil, plus more if
           - needed
      1 tb Butter (optional)
           Chopped fresh parsley; to
           - serve, (opt)
 
  In a medium bowl, combine salt, brown sugar, paprika,
  garlic powder, ground mustard and pepper. Mix with
  fingers, breaking up any clumps, until blended.
  
  Pat pork chops dry with paper towels then place in the
  bowl. Rub all over with the spice mixture, turning a few
  times to make sure the chops are evenly coated. Cover
  bowl with plastic wrap or foil and refrigerate for at
  least 4 hours or overnight. (Alternatively, transfer
  pork to a large resealable plastic bag, if needed for
  fridge space.) About 30 minutes before cooking, remove
  pork from the fridge to take off the chill.
  
  Set oven @ 400┬║F/205┬║C.
  
  Heat a large (12") cast-iron or oven-safe skillet over
  high heat. When hot, add the oil. Add the pork chops to
  the skillet and cook until browned on the first side,
  about 2 minutes. Flip and cook for 1 minute, adding more
  oil or butter if the pan is dry, then transfer the
  skillet to the oven. Bake until the pork reaches 140
  degrees, 4 to 6 minutes. Using an oven mitt, carefully
  remove the skillet from the oven and transfer the chops
  and any pan juices to a platter or individual plates to
  rest for 5 minutes; the temperature will increase to 145
  degrees. Garnish with parsley, if using, and serve
  immediately.
  
  By: Melissa Knific
  
  Yield: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... The chip. The British contribution to world cuisine
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 90/1 105/81 106/201
129/305 153/7715 218/700
SEEN-BY: 226/30 227/114 229/110 114 206 300 307
317 400 426 428 470 664 700
SEEN-BY: 266/512 282/1038 291/111 292/854 301/1
320/219 322/757 342/200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 256 1124 5858 463/68 1331
467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/400 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/8 30 5075/35 128
5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх