COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 85 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        15 сен 24 15:18:00
 К    : All                                                   15 сен 24 13:01:02
 Тема : Top 10 Potato Recipes 08
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 158655.cooking@1:2320/105 2b4fa1eb
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Smoky Sweet Potato & Black Bean Enchiladas
 Categories: Potatoes, Vegetables, Beans, Herbs, Cheese
      Yield: 6 servings
 
      1 lg Sweet potato; in cubes
      1 sm Onion; chopped
      1 sm Red bell pepper; chopped
    1/2 c  Minced fresh cilantro
      1 ts Smoked paprika
    1/2 ts Garlic powder
    1/2 ts Ground cumin
    1/2 ts Ground coriander
    1/2 ts Pepper
     15 oz Can black beans; rinsed,
           - drained
     15 oz Can enchilada sauce
     12    Corn tortillas (6"); warmed
      2 c  Shredded Monterey Jack
           - cheese; divided

MMMMM-----------------------------OPTIONAL----------------------------------
           Dived avocado
           Sour cream
           Salsa
           Minced cilantro
           Hot sauce
 
  Set oven @ 375oF/190oC.
  
  In a large saucepan, place a steamer basket over 1 in.
  water. Place sweet potato, onion and red pepper in
  basket. Bring water to a boil. Reduce heat to maintain a
  simmer; steam, covered, until tender, 15-20 minutes.
  
  Transfer vegetables to a large bowl. Mash vegetables,
  gradually adding cilantro, spices and pepper to reach
  desired consistency. Stir in black beans.
  
  Spread 1/3 cup enchilada sauce into a greased 13x9-in.
  baking dish. Place 1/3 cup vegetable mixture in center
  of each tortilla; sprinkle with 4 teaspoons cheese. Roll
  up and place in prepared dish, seam side down. Top with
  remaining enchilada sauce; sprinkle with remaining
  cheese.
  
  Bake, uncovered, until casserole is heated through and
  cheese is melted, 20-25 minutes. Serve with optional
  toppings as desired.
  
  Elizabeth Lindemann, Salem, Massachusetts
  
  Makes: 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Charcuterie boards are Lunchables for adults
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 103/705 104/119 116/17 18 120/302
616 123/10 154/10 30 50 700
SEEN-BY: 218/700 220/90 221/1 6 226/18 44 50
240/1120 301/1 113 335/364
SEEN-BY: 341/66 450/1024 463/68 467/888 712/848
2320/0 105 107 304 401 905
SEEN-BY: 3634/12 5001/100 5005/49 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5075/128
5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх