COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 11 из 100
 От   : Dave Drum                           1:396/45          01 окт 24 05:28:34
 К    : Sean Dennis                                           01 окт 24 14:27:03
 Тема : Re: Pepper
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:396/45.0 66fbdce2
-=> Sean Dennis wrote to Dave Drum <=-

 DD> He was doing his saloon singer schtick at that time. But he did a good
 DD> show. I made the two drinks last for the whole thing.  Bv)=

 SD> I found a video (circa 1963) you might like:
 SD> https://www.youtube.com/watch?v=hLAo3KAb-Gg

 SD> Hope it brings back good memories.

A trip down mammary lane.  Bv)=  With Jimmy Durante. That`s from the era
when Vegas was a regular stop for us. But not down in Glitter Gulch. We
were mostly downtown at the old school places like Binyon`s and the lass
expensive mo/hotel rooms.  Bv)=

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Grampa`s German-Style Pot Roast
 Categories: Pork, Potatoes, Beef, Vegetables, Dairy
      Yield: 8 servings
 
      4 sl (thick) bacon
      1 lb Baby Yukon Gold potatoes
      4 md Carrots; sliced
     14 oz Can sauerkraut; rinsed, well
           - drained
    3/4 c  Chopped dill pickles
      1 ts Smoked paprika
      1 ts Ground allspice
    1/2 ts Kosher salt
    1/2 ts Pepper
      3 lb Boneless chuck roast
 28 3/4 oz (3 pkg) pearl onions;
           - thawed
      4 cl Garlic; minced
    1/2 c  Stout beer or beef broth
    1/3 c  Dusseldorf mustard
    1/2 c  Sour cream
    1/2 c  Minced fresh parsley
 
  In a large skillet, cook bacon over medium heat until
  crisp. Remove to paper towels to drain.
  
  Meanwhile, place potatoes, carrots, sauerkraut & pickles
  in a 7 qt. slow cooker. Mix paprika, allspice, salt and
  pepper; rub over roast. Brown roast in bacon drippings
  over medium heat.
  
  Transfer to slow cooker. Add onions & garlic to dripping;
  cook and stir 1 minute. Stir in beer and mustard; pour
  over meat. Crumble bacon; add to slow cooker.
  
  Cook, covered, on low 6-8 hours, until meat & vegetables
  are tender.
  
  Remove roast; let stand 10 minutes before slicing.
  
  Strain cooking juices.
  
  Reserve vegetables and juices; skim off fat. Return
  reserved vegetables & cooking juices to slow cooker.
  Stir in sour cream; heat through.
  
  Serve with roast; sprinkle with parsley.
  
  Nancy Heishman, Las Vegas, Nevada
  
  Makes: 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Heisenberg may have slept here.
___ MultiMail/Win v0.52

--- Maximus/2 3.01
 * Origin: Sursum Corda! BBS-Huntsville,AL-bbs.sursum-corda.com (1:396/45)
SEEN-BY: 10/0 1 19/25 50/109 102/401 103/1 705
106/1 987 124/5014 5016
SEEN-BY: 130/330 154/10 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 221/1 6 229/426
240/1120 301/1 113 335/364
SEEN-BY: 341/66 387/18 21 25 396/45 450/1024
463/68 467/888 712/848 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5020/715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5054/8 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 396/45 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх