COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 28 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         01 окт 24 17:22:00
 К    : All                                                   01 окт 24 13:37:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 586
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 45182.fido-cooking@1:3634/12 2b63063f
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Creamy Tortellini Soup
 Categories: Pasta, Vegetables, Herbs, Wine, Dairy
      Yield: 6 servings
 
      2 tb Olive oil
      3 md Carrots; chopped
      1 lg Onion; chopped
      4 cl Garlic; minced
    1/4 c  A-P flour
    1/2 c  Dry white wine
     29 oz (2 cans) vegetable broth
      9 oz Bag refrigerated cheese
           - tortellini
      1 ts Italian seasoning
    3/4 ts Salt
    1/2 ts Pepper
           Crushed red pepper flakes
      1 c  Heavy whipping cream
      4 c  Chopped fresh spinach
           Grated Parmesan cheese; opt
 
  In a Dutch oven, heat oil over medium heat. Add carrots
  and onion, stirring until crisp-tender, six to eight
  minutes. Add garlic, cook and stir for one minute
  longer.
  
  Stir in the flour until blended, and then add the white
  wine. Increase the heat and cook, stirring occasionally
  until wine is reduced by half, two to three minutes.
  Gradually whisk in the broth. Bring to a boil, stirring
  constantly. Cook and stir until slightly thickened,
  three to five minutes.
  
  Add the tortellini, Italian seasoning, salt, pepper and,
  if desired, crushed red pepper flakes. Reduce the heat
  and cook, uncovered, just until tortellini are tender,
  three to five minutes. Add the cream and spinach, cook
  and stir until spinach is wilted, one to two minutes
  longer.
  
  If desired, serve with grated Parmesan cheese and top
  with additional crushed red pepper flakes.
  
  Taste of Home Test Kitchen
  
  Makes: 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... I am always ready to learn although I do not always like being taught!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 50/109 221/1 6 240/1120 1634 8001 8002
8005 8050 280/5003 291/111
SEEN-BY: 301/1 113 313/41 335/364 341/66 362/6
371/0 450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5058/104 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх