COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 30 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         01 окт 24 17:23:00
 К    : All                                                   01 окт 24 13:37:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 588
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 45184.fido-cooking@1:3634/12 2b630641
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Lasagna w/Bechamel
 Categories: Pasta, Beef, Vegetables, Herbs, Sauces
      Yield: 12 servings
 
     12    Uncooked lasagna noodles
  1 1/2 lb Ground beef
      1 lg Onion; chopped
 14 1/2 oz Can diced tomatoes;
           - undrained
     15 oz Can tomato sauce
      2 tb Tomato paste
  1 1/2 ts Italian seasoning
    1/2 ts (ea) salt & pepper

MMMMM-----------------------BECHAMEL SAUCE----------------------------
    1/4 c  Butter; in cubes
    1/4 c  A-P flour
      1 ts Salt
    1/4 ts Pepper
  2 1/2 c  Milk

MMMMM-------------------ADDITIONAL INGREDIENTS------------------------
      2 c  Shredded mozzarella cheese
           Minced fresh parsley; opt
 
  Set oven @ 350┬║F/175┬║C.
  
  Cook noodles according to package directions for al
  dente; drain.
  
  In a Dutch oven, cook beef and onion over medium heat
  until meat is no longer pink, breaking beef into
  crumbles; drain. Stir in tomatoes, tomato sauce, tomato
  paste and seasonings. Bring to a boil. Reduce heat;
  cover and simmer 20 minutes, stirring occasionally.
  
  Meanwhile, melt butter in a large saucepan; stir in
  flour, salt and pepper until blended. Gradually whisk in
  milk. Bring to a boil; cook and stir until thickened,
  about 1 minute. Remove from the heat.
  
  Arrange 3 cooked noodles in a single layer in a greased
  13" X 9" baking dish. Top with one-fourth each of the
  meat sauce and bechamel sauce. Repeat layers 3 times.
  Sprinkle with cheese.
  
  Bake, uncovered, until bubbly and cheese is lightly
  browned, 50-55 minutes. Let stand 10 minutes before
  cutting. If desired, sprinkle with parsley.
  
  Taste of Home Test Kitchen
  
  Makes: 12 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... The more original a discovery, the more obvious it seems afterwards.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 50/109 221/1 6 240/1120 1634 8001 8002
8005 8050 280/5003 291/111
SEEN-BY: 301/1 113 313/41 335/364 341/66 362/6
371/0 450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5058/104 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх