COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 44 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        02 окт 24 10:57:48
 К    : All                                                   02 окт 24 19:06:01
 Тема : Bibim Oatmeal (Easy Savory Oatmeal)
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 49890.fido_cooking@1:124/5016 2b63665e
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/bcc17e369 Sep 20
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/60b5b2e48 Oct 01
2024 18:08 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Bibim Oatmeal (Easy Savory Oatmeal)
 Categories: Breakfast, Korean
      Yield: 2 Servings

  2 1/4 c  Vegetable broth
      1 c  Old fashioned rolled oats
    1/2 c  Baked garnet sweet potatoes
      2 c  Spinach
    1/2 c  Mung bean sprouts
    1/2 c  Red cabbage; finely
           -julienned
      1 c  Cooked lentils
    1/2 c  Kimchi
      1 tb Gochujang
      1 ts Rice vinegar
      1 ts Maple syrup
      2 tb Roasted seaweed; torn up
      2 tb Scallion greens; chopped
      2 ts Toasted sesame seeds

  Preparation time: 5 minutes
  Cooking time: 10 minutes

  A high-fiber, heart-healthy twist on a classic Korean favorite.

  Cook your oats according to package instructions, but replace the
  water with vegetable broth. Once the oats are cooked, set them aside
  and allow them to cool for about 10 minutes.

  While your oats are cooking, add spinach to a pot of boiling water for
  about 1 minute, until it turns bright green. Remove spinach from pot
  (do not discard water) and drain, running the spinach under cold
  water to stop the cooking. Squeeze out as much excess liquid as
  possible and set aside.

  Add mung bean sprouts to same pot of boiling water. Cook for about 7
  minutes, until they begin to turn translucent and soft. Drain under
  cold water, pat dry, and set aside.

  Add your cooked oats in the center of the bowl. Arrange the remaining
  ingredients around the cooked oats.

  Make the Gochujang Dressing by whisking all the ingredients together
  with 1 tb of water. Drizzle over your bowl of oatmeal.

  Garnish with seaweed, sesame seeds, and chopped scallion greens.

  Recipe by Joanne Molinaro

  Recipe FROM: <https://thekoreanvegan.com/
  easy-heart-healthy-savory-oatmeal-recipe/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 90/1 102/401 103/1
705 105/81 106/201 124/5016
SEEN-BY: 129/305 153/7715 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 226/30 227/114
229/110 114 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 452 470 664 700 266/512
282/1038 291/111 292/854
SEEN-BY: 301/1 320/219 322/757 342/200 396/45
450/1024 460/58 256 1124 5858
SEEN-BY: 463/68 1331 467/888 633/280 712/848
5001/100 5005/49 5020/400 715
SEEN-BY: 5020/828 830 848 1042 4441 12000 5030/49
1081 5053/51 5054/8 30
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 229/426 460/58 463/68
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх