COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 56 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          02 окт 24 19:47:00
 К    : All                                                   02 окт 24 13:11:02
 Тема : Tailgating Grub - 25
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668a0b64
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Chicago-Style Hot Dogs
 Categories: Breads, Beef, Vegetables, Chilies
      Yield: 4 servings
 
      4 tb Unsalted butter
      4    Split poppy seed hot dog
           - buns
      4    All-beef hot dogs;
           - bun-length
           Yellow mustard
    1/4 c  Sweet pickle relish
      1 sm White onion; in small dice
      1 sm Tomato; halved, thick sliced
           - lengthwise
      4    Dill pickle spears
      8    Sport peppers
           Celery salt
 
  In a large skillet over medium, melt 2 tablespoons
  butter. Without splitting them in half completely,
  gently flatten the hot dog buns and place them seam-side
  up in the pan. Move them around to catch all the melted
  butter and cook until very lightly toasted at the edges,
  1 to 3 minutes. Remove the buns and set aside.
  
  Raise the heat to medium-high and add the remaining 2
  tablespoons butter to the pan. When the butter is
  melted, add the hot dogs and cook, rolling occasionally
  until all sides are browned and looking crispy, 3 to 5
  minutes.
  
  Place the cooked dogs in the buns and top each with as
  much yellow mustard, relish and onion as you like. On
  one side of each dog, place a couple of tomato slices;
  on the other side, place a single pickle spear. Top with
  as many sport peppers as you can handle. Generously
  season with the celery salt and serve immediately.
  
  By: Eric Kim
  
  Yield:4 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Everything you see I owe to spaghetti." -- Sophia Loren
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 90/1 105/81 106/201
129/305 153/7715 218/700
SEEN-BY: 226/30 227/114 229/110 114 206 300 307
317 400 426 428 452 470 664
SEEN-BY: 229/700 266/512 282/1038 291/111 292/854
301/1 320/219 322/757
SEEN-BY: 342/200 450/1024 460/58 256 1124 5858
463/68 1331 467/888 633/280
SEEN-BY: 712/848 5001/100 5005/49 5020/400 715 828
830 848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх