COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 55 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          02 окт 24 19:47:00
 К    : All                                                   02 окт 24 13:11:02
 Тема : Tailgating Grub - 26
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668a0b65
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Chickpea Salad w/Fresh Herbs & Scallions
 Categories: Beans, Dairy
      Yield: 5 Servings
 
    1/2 c  Plain full-fat Greek yogurt
      3 tb Mayonnaise
      2 tb Lemon juice (from 1 lemon)
  1 1/2 ts Dijon mustard
      1 ts Kosher salt
    1/2 ts Black pepper
      2 tb Minced fresh dill; more for
           - serving
      2 tb Minced fresh parsley; more
           - for serving
     45 oz (3 cans) chickpeas; rinsed
      1 c  Fine diced celery
    1/2 c  Thin sliced scallions; white
           - & green
 
  In a small bowl, combine the yogurt, mayonnaise, lemon
  juice, mustard, salt and pepper. Whisk until smooth,
  then add the dill and parsley and stir to combine. Set
  aside.
  
  Place the chickpeas in a large bowl and using a fork,
  lightly mash about 1/3 of them. Add the celery and
  scallions and toss.
  
  Pour the dressing over the salad, toss well, and set
  aside at room temperature for at least 30 minutes before
  serving. Sprinkle with more dill and parsley and serve.
  (If youтАЩre not serving the dish immediately, you can
  store it in the refrigerator for up to 2 days. Let sit
  at room temperature for 30 minutes before serving.)
  
  by Lidey Heuck
  
  Yield: 4 to 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Sure, it has chemicals in it but so do medicines and stuff.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 90/1 105/81 106/201
129/305 153/7715 218/700
SEEN-BY: 226/30 227/114 229/110 114 206 300 307
317 400 426 428 452 470 664
SEEN-BY: 229/700 266/512 282/1038 291/111 292/854
301/1 320/219 322/757
SEEN-BY: 342/200 450/1024 460/58 256 1124 5858
463/68 1331 467/888 633/280
SEEN-BY: 712/848 5001/100 5005/49 5020/400 715 828
830 848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх