COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 51 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          02 окт 24 19:48:00
 К    : All                                                   02 окт 24 13:11:02
 Тема : Tailgating Grub - 29
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668a0b68
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Slow Cooker Chipotle-Honey Chicken Tacos
 Categories: Poultry, Vegetables, Beans, Herbs, Breads
      Yield: 4 Servings
 
  1 1/2 lb Boned, skinned chicken
           - thighs
      3 tb Honey
      1 ts Onion powder
      1 ts Garlic powder
    1/2 ts Ground cumin
      1 ts Kosher salt
      4    Chipotles in adobo; fine
           - chopped
           +=PLUS=+
      2 tb Adobo sauce
     15 oz Can black beans; rinsed,
           - drained
           Juice of 1 lime
           Warmed tortillas; for
           - serving
           Pickled onion; for serving
           Sliced or cubed avocado; for
           - serving
 
  Combine the chicken, honey, onion and garlic powders,
  cumin, salt and chipotle chiles and adobo sauce in a 5
  to 8 quart slow cooker. Stir well. Cook for at least 3
  hours and up to 5 hours on low. If itтАЩs more convenient,
  you can let the slow cooker switch to warm after 5
  hours. The dish will hold on warm for about another 3
  hours before the chicken starts to become quite dry.
  
  Using two forks, coarsely shred the chicken in the
  sauce. Stir in the black beans and lime juice. Cover and
  let the beans warm through, about 5 minutes. Taste and
  add more salt or lime juice if necessary. Serve in
  tortillas with pickled onion and avocado.
  
  * TIP: To make quick-pickled onions, thinly slice a red
  onion and put the slices in a bowl or container. Bring
  about 1 1/2 cups cider or white vinegar to a boil, and
  add about 3 heaping spoonfuls of sugar and a big pinch
  of salt to dissolve. You can also add a pinch of
  red-pepper flakes, a bay leaf or some dried oregano, if
  you like. Pour the hot vinegar over the onions and let
  them cool. TheyтАЩre ready to use right away, and can be
  stored in the refrigerator for 2 weeks.
  
  by Sarah DiGregorio
  
  Yield: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... I swear Big Macs used to be bigger but maybe I`m just fatter.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 90/1 105/81 106/201
129/305 153/7715 218/700
SEEN-BY: 226/30 227/114 229/110 114 206 300 307
317 400 426 428 452 470 664
SEEN-BY: 229/700 266/512 282/1038 291/111 292/854
301/1 320/219 322/757
SEEN-BY: 342/200 450/1024 460/58 256 1124 5858
463/68 1331 467/888 633/280
SEEN-BY: 712/848 5001/100 5005/49 5020/400 715 828
830 848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх