COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 49 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          02 окт 24 19:53:00
 К    : All                                                   02 окт 24 13:11:02
 Тема : National Curry Week - 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668a0b74
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Lamb Dry Curry
 Categories: Lamb/mutton, Curries, Citrus, Chilies
      Yield: 4 Servings
 
      5 sm Onions
      2 cl Garlic
      1    1/2" ginger root piece
      2    Cloves
    1/2    Cinnamon stick
      3    Cardamom pods
           Salt
           Water
      5 tb Indian curry powder
      2 ts Chile powder
      1 lb Lamb; cut in bite-size
           - chunks
      2 tb Ghee
      2    Sprigs curry leaves
           Lime juice
 
  Not all curries have scads of sauce. This one, from the
  book, "A Kitchen Symphony," compiled by the Singapore
  Symphony Orchestra Ladies League, is a dry curry from
  South India.
  
  Grind onions, garlic, ginger root, cloves, cinnamon and
  whole cardamom pods together in food processor. Add salt
  to taste and 1/4 cup water, then add curry powder and
  chile powder. Process again. Rub paste into lamb chunks.
  
  Heat ghee in skillet. Add lamb and fry until oil rises
  to surface. Add curry leaves. Simmer 1 1/2 hours, adding
  a little more water if curry becomes too dry. Mixture
  should not be soupy.
  
  At serving time, squeeze lime juice over curry.
  
  From: http://www.recipesource.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Maybe this world is another planet`s hell." -- Aldous Huxley
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 90/1 105/81 106/201
129/305 153/7715 218/700
SEEN-BY: 226/30 227/114 229/110 114 206 300 307
317 400 426 428 452 470 664
SEEN-BY: 229/700 266/512 282/1038 291/111 292/854
301/1 320/219 322/757
SEEN-BY: 342/200 450/1024 460/58 256 1124 5858
463/68 1331 467/888 633/280
SEEN-BY: 712/848 5001/100 5005/49 5020/400 715 828
830 848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх