COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 52 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          02 окт 24 19:53:00
 К    : All                                                   02 окт 24 13:11:02
 Тема : National Curry Week - 2
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668a0b75
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Vietnamese Curry
 Categories: Oriental, Curry, Poultry, Potatoes
      Yield: 8 Servings
 
      1    Stalk lemongrass
  3 1/2 ts Curry powder
           Black pepper
      1 ts Sugar
      4 ts Salt
      3 lb Chicken; cut up
      7 tb Oil 
      3 lg Sweet potatoes or yams;
           - peeled, cubed (white
           - potatoes, peeled, cubed
           - may be substituted)
      4 cl Garlic; chopped
      3    Bay leaves
      1 lg Onion; in wedges
      2 c  Water 
      1 lg Carrot; 2" slices
      2 c  Coconut milk
      1 c  Milk or water
 
  Combine the curry powder, black pepper, sugar, add salt
  and marinate the chicken in the mixture for at least 1
  hour.
  
  Heat the oil and fry the potatoes over high heat until
  brown.
  
  (It is not necessary to completely cook potatoes at this
  point, only to brown them)
  
  When well browned, remove from the pan and set aside
  until ready to cook the curry.
  
  Pour off most of the oil from the pan, leaving 2 tbs
  for cooking the chicken.
  
  Heat 2 tablespoons oil over a high flame.
  
  Fry the garlic for a few seconds, then add bay leaves,
  onion, and lemon grass; stir briefly and add marinated
  chicken, stirring long enough to sear the meat slightly.
  
  Add the 2 cups of water and carrot, then cover and bring
  to a boil.
  
  Turn the heat down and simmer for 5 minutes; uncover and
  stir, then cook, covered, for another 10 minutes.
  
  Remove the cover and add the prefried potatoes, coconut
  milk, and the milk.
  
  Cover again and simmer another 15 minutes.
  
  Serve with rice, Rice Sticks, or Japanese Alimentary
  Paste Noodles.
  
  From: http://recipeland.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Soup was invented in 1275 when John Soup wanted to drink a chicken.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 90/1 105/81 106/201
129/305 153/7715 218/700
SEEN-BY: 226/30 227/114 229/110 114 206 300 307
317 400 426 428 452 470 664
SEEN-BY: 229/700 266/512 282/1038 291/111 292/854
301/1 320/219 322/757
SEEN-BY: 342/200 450/1024 460/58 256 1124 5858
463/68 1331 467/888 633/280
SEEN-BY: 712/848 5001/100 5005/49 5020/400 715 828
830 848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх