COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 64 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          02 окт 24 19:54:00
 К    : All                                                   02 окт 24 13:11:03
 Тема : National Curry Week - 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668a0b78
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Spicy Prawn Curry
 Categories: Seafood, Curry, Herbs, Chilies, Rice
      Yield: 4 Servings
 
    680 g  Packet raw king prawns;
           - butterflied (24 oz)
      1 lg Bell pepper; cored sliced
      1 lg Sweet onion; sliced.
           Few chestnut mushrooms;
           - sliced.
      1 tb Turmeric
    200 ml Coconut milk (6 oz)
      2 lg Tomatoes; seeded, fine
           - chopped
      3 cl Garlic; crushed,
      3    Cm piece of ginger; peeled,
           - grated
      1    Red chile; seeded, fine
           - chopped
      1    Green chile; seeded, fine
           - chopped
      1    Lime
      1 ts Garam masala
      1 ts Cumin
      1 ts Ground corriander
      3 ts Chilli spice mix
      1 ts Mustard seeds
      1    Handful corriander leaves;
           - chopped
           Olive or vegetable oil
      1 ts Brown sugar (opt)
           Rice to serve
 
  Coat the prawns in Turmeric and set aside.
  
  Heat a splash of oil in a pan, add the mustard seeds,
  when they start to pop, add the chilies, mushroom,
  pepper and onion, fry until soft.
  
  Add the Garlic and ginger and fry for a few minutes
  until cooked through.
  
  Add the rest of the spiced and cook for a few minutes,
  add the tomatoes and cook until soft,
  
  Add the coconut milk and stir through, cook for 5-10
  mins or until the sauce has thickened
  
  Add the prawns to the pan and stir well, cover with a
  lid and cook until the prawns are pink, don`t over do
  it as you don`t want to turn them into rubber bullets.
  
  I know some people like their curry a little bit sweeter
  so if thatтАЩs you add the sugar and stir through.
  
  At the last minute stir in some coriander leaves.
  
  Serve with rice and a squirt of lime juice.
  
  Serves four
  
  From: http://blog.chilliupnorth.co.uk
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Illiterate?  Me?  Hah! I know who *BOTH* my parents are!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 90/1 105/81 106/201
129/305 153/7715 218/700
SEEN-BY: 226/30 227/114 229/110 114 206 300 307
317 400 426 428 452 470 664
SEEN-BY: 229/700 266/512 282/1038 291/111 292/854
301/1 320/219 322/757
SEEN-BY: 342/200 450/1024 460/58 256 1124 5858
463/68 1331 467/888 633/280
SEEN-BY: 712/848 5001/100 5005/49 5020/400 715 828
830 848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх