COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 80 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        03 окт 24 16:05:00
 К    : All                                                   03 окт 24 14:05:02
 Тема : Tailgating Grub - 36
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 159184.cooking@1:2320/105 2b676d7b
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Rotel Dip
 Categories: Beef, Cheese, Vegetables, Chilies
      Yield: 8 servings
 
      1 tb Olive oil
      1 lb Ground beef
      1 lb Block processed cheese, such
           - as Velveeta (see Tip)
     10 oz Can Ro*Tel Original diced
           - tomatoes w/green chilies
    1/4 ts Chilli spice mix; more for
           - serving
           Thin sliced scallions; for
           - serving
           Tortilla chips; for serving
 
  In a large skillet, warm the olive oil over medium-high.
  Add the beef and cook, crumbling the meat with a wooden
  spoon until browned and just cooked through, 4 to 6
  minutes.
  
  Decrease the heat to medium and add the cheese, tomatoes
  and chiles with their juices, and the chili powder.
  Cook, breaking up the block of cheese with a spoon,
  until the dip is smooth and creamy, 3 to 5 minutes.
  
  Serve hot, sprinkled with chili powder and scallions,
  and with tortilla chips for dipping.
  
  TIP: If you prefer not to use processed cheese, you can
  substitute 8 ounces cream cheese and 8 ounces shredded
  mild Cheddar cheese (preferably yellow.) To make this
  substitution, add the cream cheese with the tomatoes and
  chiles in Step 2, along with ? teaspoon salt. Cook until
  the cream cheese is melted and incorporated, then add
  the shredded cheese and cook, stirring until just
  melted.
  
  By: Lidey Heuck
  
  Yield: 3 2/3 cups (about 8 servings)
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... There is no feast that does not come to an end.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 221/1 6 240/1120 1634 8001 8002
8005 8050 280/5003 291/111
SEEN-BY: 301/1 113 313/41 335/364 341/66 362/6
371/0 450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5058/104 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх