COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 89 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        03 окт 24 16:06:00
 К    : All                                                   03 окт 24 14:05:03
 Тема : Tailgating Grub - 39
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 159187.cooking@1:2320/105 2b676d7e
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Blondies
 Categories: Cookies, Snacks, Chocolate
      Yield: 16 servings
 
     12 tb (170 g) butter; more for
           - greasing
      1 c  (220 g) (packed) brown
           - sugar
      2 lg Eggs
  1 1/2 ts Pure vanilla extract
      1 c  (128 g) A-P flour
    1/2 ts Baking powder
    1/4 ts Baking soda
    3/4 ts Kosher salt
  1 1/2 c  (255 g) bittersweet
           - chocolate chunks or chips
 
  Set oven @ 350oF/175oC.
  
  Grease and line a 9" square baking pan with parchment
  paper, leaving a 2" overhang on two sides.
  
  In a medium saucepan combine the butter and sugar, and
  heat over medium until the butter is melted. Remove from
  the heat, and whisk vigorously until well combined.
  
  Let mixture cool for about 10 minutes, then whisk in the
  eggs, one at a time. Whisk in the vanilla.
  
  Add the flour, baking powder, baking soda and salt, and
  stir to combine. (You might still have some flecks of
  flour. That`s OK.) Stir in 1 1/4 cup of the chocolate.
  Transfer to the prepared pan and smooth the top.
  Sprinkle with the remaining chocolate.
  
  Bake until the very top looks just set, and a toothpick
  inserted into the center comes out with moist crumbs
  attached, 18 to 20 minutes. Do not overbake.
  
  Transfer to a rack to cool completely, about 45 minutes.
  Lift out using the paper, and transfer to a cutting
  board. Cut into 16 pieces.
  
  By: Samantha Seneviratne
  
  Yield: 16 bars
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... I like food too much to go on some crazy diet.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 221/1 6 240/1120 1634 8001 8002
8005 8050 280/5003 291/111
SEEN-BY: 301/1 113 313/41 335/364 341/66 362/6
371/0 450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5058/104 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх