COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 88 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        03 окт 24 16:06:00
 К    : All                                                   03 окт 24 14:05:03
 Тема : Tailgating Grub - 40
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 159188.cooking@1:2320/105 2b676d7f
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Ham & Cheese Sliders
 Categories: Breads, Pork, Cheese, Vegetables
      Yield: 12 servings
 
     12 oz Pkg Hawaiian sweet rolls
      2 tb + 1 ts Dijon mustard
    1/2 lb Thin sliced cooked deli ham
    1/2 lb Thin sliced Ementhal cheese
      4 tb Unsalted butter; melted
      2 ts Minced, dried onion
      2 ts Worcestershire sauce
      1 ts Honey
      1 ts Poppy seeds
    1/4 ts Kosher salt
 
  Set the oven @ 350oF/175oC and line a 9" X 13" baking
  pan with parchment paper, leaving an overhang on two
  sides.
  
  Slice the whole sheet of rolls in half horizontally,
  without breaking apart the individual rolls.
  
  Place the bottom half in the prepared pan, cut-side up,
  and spread 2 tablespoons of the mustard on top. Add half
  of the ham, layering it evenly over the bread, followed
  by all of the cheese. Add the remaining ham and finally,
  the top half of the rolls.
  
  In a small bowl, whisk together the butter, the
  remaining 1 teaspoon mustard, dried onion,
  Worcestershire, honey, poppy seeds and salt.
  
  Brush the mixture all over the tops and sides of the
  bread.
  
  Cover with foil and bake for 20 minutes. Remove the foil
  and bake, uncovered, until the tops of the rolls are
  toasted, about 5 minutes.
  
  Using the overhang, carefully lift the parchment paper
  and transfer to a cutting board. Cut into individual
  sandwiches with a large, serrated knife and serve hot.
  
  By: Lidey Heuck
  
  Yield: Makes 12 sandwiches
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... The inventor of Twizzlers has obviously never tasted a strawberry.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 221/1 6 240/1120 1634 8001 8002
8005 8050 280/5003 291/111
SEEN-BY: 301/1 113 313/41 335/364 341/66 362/6
371/0 450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5058/104 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх