COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 95 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        04 окт 24 09:52:30
 К    : All                                                   04 окт 24 18:02:01
 Тема : Crispy Bottomed Steamed Dumplings
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 49942.fido_cooking@1:124/5016 2b65fa44
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/bcc17e369 Sep 20
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/60b5b2e48 Oct 01
2024 18:08 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Crispy-Bottomed Steamed Dumplings
 Categories: Vegetable
      Yield: 4 Servings

    500 g  Butternut squash
           Olive oil
      1 cl Garlic
      1    Ginger piece (6 cm)
     80 g  Broccoli
      1 ts Red miso paste
      1 tb Rice wine vinegar
           Wonton wrappers (24x10 cm)
    1/2    Fresh red chilli
      2    Spring onions
      2 tb Sesame seeds
           Low-salt soy sauce
           English mustard
      1    Lime

  Cooking time: 95 minutes

  Take your dim sum to the next level with this amazing vegetarian
  dumpling recipe from Jamie Oliver. Roasted squash, miso, broccoli,
  and dips--it`s a winner!

  Preheat the oven to 180┬░C/350┬░F/gas 4. Quarter the squash, deseed
  and toss with 1 tb of oil and a pinch of sea salt and black pepper,
  then roast on a tray for 1 hour, or until soft and golden. Leave to
  cool. Peel the garlic and 2 cm of the ginger, then whiz in a food
  processor with the broccoli, miso, and vinegar until fine. Pulse in
  the squash, then season to taste. One by one, lightly wet the edges
  of the wonton wrappers with your finger, add 1 heaped ts of filling
  to the middle of each, and pinch together to seal (don`t stress if
  they tear every now and again), placing them in a large oiled
  nonstick frying pan as you go. Put the pan over a high heat, then
  pour over 150 ml of water and cover. Let it steam until the water has
  completely evaporated, then uncover and allow to fry, removing as
  soon as the bottoms are golden and crisp. Meanwhile, peel the
  remaining ginger, finely grate with the chilli, and place in a small
  dipping bowl. Trim and finely shred the spring onions, toast the
  sesame seeds, then serve with soy, mustard, and lime wedges.

  Recipe by Jamie Oliver

  Recipe FROM: <https://www.jamieoliver.com/recipes/vegetables/
  crispy-bottomed-steamed-dumplings/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 5001/100 5005/49 5020/715
828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/8
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх