COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 98 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        04 окт 24 09:53:48
 К    : All                                                   04 окт 24 18:02:01
 Тема : Rojoes Cominho (Braised Pork)
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 49945.fido_cooking@1:124/5016 2b65fa95
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/bcc17e369 Sep 20
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/60b5b2e48 Oct 01
2024 18:08 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Rojoes Cominho (Braised Pork With Cumin, Coriander, And L
 Categories: Pork, Portuguese
      Yield: 1 Batch

      2 lb Lean boneless pork; cut into
           -1" cubes
      1 tb Lard
    3/4 c  Dry white wine
  1 1/2 ts Ground cumin seed
    1/2 ts Garlic; finely chopped
      1 ts Salt
           Freshly ground black pepper
      5    Lemon slices; thin,
           -quartered
      2 tb Fresh coriander (cilantro);
           -finely chopped

  Pat the pork cubes thoroughly dry with paper towels. In a heavy 10 to
  12" skillet, melt the lard over high heat until it splutters.

  Add the pork cubes and brown them, turning the cubes frequently with a
  large spoon and regulating the heat so that they color quickly and
  evenly without burning. Stir in 1/2 cup of wine, the cumin, garlic,
  salt, and a liberal grinding of pepper.

  Bring to a boil, then cover the skillet, reduce the heat to low and
  simmer for 25 minutes, or until the pork is tender and shows no
  resistance when pierced with the tip of a small, sharp knife.

  Add the remaining 1/4 cup of wine and the lemon slices and cook over
  high heat, turning the meat and lemon pieces constantly, until the
  sauce thickens ever so slightly. Stir in the coriander and taste for
  seasoning.

  Pour the pork mixture onto the center of a large heated platter and
  surround it if you like with Portuguese fried potatoes.

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 5001/100 5005/49 5020/715
828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/8
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх