COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 84 из 100
 От   : Dave Drum                           1:396/45          04 окт 24 16:14:46
 К    : All                                                   04 окт 24 13:01:02
 Тема : Fall Soups Top 10 - 04
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:396/45.0 670068d6
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Grandma`s Chicken `n` Dumpling Soup
 Categories: Poltry, Vegetables, Potatoes, Breads
      Yield: 12 servings
 
      4 lb Broiler/fryer chicken; cut
           - up
  2 1/4 qt Cold water
      5    Chicken bouillon cubes
      6    Whole peppercorns
      3    Whole cloves
 10 1/2 oz Can cream of chicken soup;
           - undiluted
 10 1/2 oz Can cream of mushroom soup;
           - undiluted
  1 1/2 c  Chopped carrots
      1 c  Fresh or frozen peas
      1 c  Chopped celery
      1 c  Chopped peeled potatoes
    1/4 c  Chopped onion
  1 1/2 ts Seasoned salt
    1/4 ts Pepper
      1    Bay leaf

MMMMM-------------------------DUMPLINGS------------------------------
      2 c  A-P flour
      4 ts Baking powder
      1 ts Salt
    1/4 ts Pepper
      1 lg Egg; beaten
      2 tb Butter; melted
      1 c  Milk
           Snipped fresh parsley; opt
 
  Place the chicken, water, bouillon, peppercorns and
  cloves in a stockpot. Cover and bring to a boil; skim
  foam. Reduce heat; simmer, covered, until chicken is
  tender, 45-60 minutes. Strain broth; return to stockpot.
  
  Remove chicken and set aside until cool enough to
  handle. Remove meat from bones; discard bones and skin.
  Cut chicken into chunks. Cool broth and skim off fat.
  
  Return chicken to stockpot with soups, vegetables and
  seasonings; bring to a boil. Reduce heat; cover and
  simmer for 1 hour. Uncover; increase heat to a gentle
  boil. Discard bay leaf.
  
  For dumplings, combine dry ingredients in a medium bowl.
  Stir in egg, butter and enough milk to make a moist
  stiff batter. Drop by teaspoonfuls into soup. Cover and
  cook without lifting the lid, 18-20 minutes. If desired,
  sprinkle with parsley.
  
  Paulette Balda, Prophetstown, Illinois
  
  Makes: 12 servings (3 quarts)
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... The only mammal physically incapable of jumping is the elephant.
___ MultiMail/Win v0.52

--- Maximus/2 3.01
 * Origin: Sursum Corda! BBS-Huntsville,AL-bbs.sursum-corda.com (1:396/45)
SEEN-BY: 10/0 1 19/25 50/109 102/401 103/1 705
106/1 987 124/5014 5016
SEEN-BY: 130/330 154/10 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 221/1 6 229/426
240/1120 301/1 113 335/364
SEEN-BY: 341/66 387/18 21 25 396/45 450/1024
463/68 467/888 712/848 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5020/715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5054/8 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 396/45 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх