COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 78 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         05 окт 24 09:40:00
 К    : All                                                   05 окт 24 14:16:02
 Тема : Tailgating Grub - 43
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 45282.fido-cooking@1:3634/12 2b685222
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Mozzarella Sticks
 Categories: Cheese, Breads, Herbs, Vegetables
      Yield: 20 servings
 
      1 lb Whole-milk mozzarella
    1/2 c  A-P flour
      4 lg Eggs
  2 1/2 c  Plain panko
      3 ts Italian seasoning
      2 ts Kosher salt
    1/2 ts Garlic powder
    1/2 ts Onion powder
    1/2 ts Black pepper
           Warm marinara or pizza
           - sauce; for serving
           Oil; for frying
 
  Line a large sheet pan with parchment paper and place a
  wire rack on top. Slice the mozzarella into sticks,
  about 3" long and 1/2" wide. Place the flour in a
  shallow bowl. Beat the eggs in another shallow bowl. In
  a third bowl, combine the panko, Italian seasoning,
  salt, garlic powder, onion powder and black pepper.
  Taste the panko mix for seasoning, keeping in mind that
  mozzarella may be salty.
  
  Coat all sides of a cheese stick in flour, shaking off
  excess. Next, dip it in the egg, allowing excess to drip
  back into the bowl. Finally, press the stick gently in
  the panko so all sides are completely coated. Repeat the
  process, coating a second time. Place the cheese stick
  on the prepared sheet pan fitted with the wire rack and
  repeat with the remaining mozzarella slices. Transfer
  the breaded cheese sticks to the freezer. Freeze until
  frozen, about 2 hours.
  
  Fill a deep, heavy-bottomed pot with 2 inches of oil.
  Heat over medium-high until the temperature reaches 350
  degrees. Line a large plate with paper towels. Working
  in batches of 3 or 4 to avoid overcrowding, fry the
  breaded cheese sticks, turning a couple times, until
  golden brown, about 2 minutes. Transfer to the paper
  towel-lined plate and serve hot (see Tip 2) with pizza
  or marinara sauce for dipping. Maintain the oil
  temperature as needed; if it gets too hot, the cheese
  will seep out of the crust.
  
  By: Naz Deravian
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
  
  Yield: About 20 servings
 
MMMMM

... I am NOT a cynic - I just remember last time too well!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 200 50/109 90/1
102/401 103/1 705 104/119 105/81
SEEN-BY: 106/201 116/116 120/302 616 123/0 10 25
126 160 180 200 755 3001
SEEN-BY: 124/5016 129/305 135/115 153/7715 154/10
30 50 700 214/22 218/0 1
SEEN-BY: 218/109 215 601 700 720 810 840 850 860
870 880 900 930 940 220/6 90
SEEN-BY: 221/6 222/2 226/18 30 44 50 227/114
229/110 114 206 300 307 317 400
SEEN-BY: 229/426 428 452 470 664 700 240/1120
250/1 266/512 275/1000 282/1038
SEEN-BY: 291/111 292/854 301/1 320/219 322/757
342/200 396/45 450/1024 460/58
SEEN-BY: 460/256 1124 5858 463/68 1331 467/888
633/280 712/848 1321 2320/105
SEEN-BY: 3634/0 12 24 27 56 57 58 119 5001/100
5005/49 5020/400 715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 30 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 301/1 218/700 229/426 460/58
463/68 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх