COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 89 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         05 окт 24 09:41:00
 К    : All                                                   05 окт 24 14:16:03
 Тема : Tailgating Grub - 47
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 45286.fido-cooking@1:3634/12 2b685226
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Za`atar Parmesan Pinwheels
 Categories: Pastry, Cheese, Herbs, Chilies
      Yield: 42 servings
 
    2/3 c  Grated Parmesan
  1 1/2 tb Za`atar; more for garnish
    1/8 ts Fine salt
        pn Ground cayenne
     16 oz Pkg puff pastry; thawed, but
           - still cold
           A-P flour; for rolling
           - (opt)
      1 lg Egg; lightly beaten
           Flaky sea salt; for
           - finishing
           Sesame seeds; for finishing
           - (opt)
 
  In a medium bowl, combine Parmesan, za`atar, salt and
  cayenne.
  
  On a piece of parchment paper, roll out the cold puff
  pastry into a 12" X 16" rectangle, about 1/8" inch
  thick. (If the rolling pin sticks, you can flour it
  very lightly.)
  
  Position puff pastry so the longer side is facing you.
  Lightly brush the egg wash across the pastry and
  sprinkle the za`atar-Parmesan mixture all over the
  egg-washed surface in an even layer, leaving a 1/4"
  border on the longer side farthest from you. Using a
  rolling pin, gently roll over the top of the
  za`atar-Parmesan mixture. Save the remaining egg wash to
  use on the puff pastry before baking.
  
  Using a sharp knife or bench scraper, cut the puff
  pastry in half crosswise. Starting with the half closest
  to you, roll the dough into a tight log; finish with the
  1/4" border seam underneath, pinching it to seal. Repeat
  with remaining dough.
  
  Line a baking sheet with parchment paper (you can reuse
  the one you rolled the dough on).
  
  Transfer logs onto the prepared baking sheet. Cover with
  another piece of parchment and refrigerate for 30
  minutes or up to 6 hours.
  
  Set the oven @ 375┬║F/190┬║C. Uncover dough logs, and line
  another baking sheet with parchment. (You can use the
  one covering the logs.)
  
  Transfer the logs to a cutting board. Using a sharp
  knife, slice each log into ┬╝-inch-thick rounds. Using an
  offset spatula or metal spatula, place the pinwheels on
  parchment-lined baking sheets, spacing them about 1 inch
  apart. (You might need a third baking sheet; if they
  donтАЩt all fit in your oven at the same time, refrigerate
  one baking sheet until ready to bake.)
  
  Using reserved egg wash, lightly brush egg onto
  pinwheels and sprinkle with more zaтАЩatar, and flaky salt
  and sesame seeds, if you like.
  
  Bake pinwheels until golden brown and puffed (some will
  puff into domes), 20 to 30 minutes, rotating sheet pans
  halfway through. Cool on baking sheets for 5 minutes,
  then transfer to a wire rack to cool completely. These
  are best served warm, but will keep in an airtight
  container for up to 3 days.
  
  By: Melissa Clark
  
  Yield:About 3 1/2 dozen
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... I`ll have what the guy in the ambulance had...
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 200 50/109 90/1
102/401 103/1 705 104/119 105/81
SEEN-BY: 106/201 116/116 120/302 616 123/0 10 25
126 160 180 200 755 3001
SEEN-BY: 124/5016 129/305 135/115 153/7715 154/10
30 50 700 214/22 218/0 1
SEEN-BY: 218/109 215 601 700 720 810 840 850 860
870 880 900 930 940 220/6 90
SEEN-BY: 221/6 222/2 226/18 30 44 50 227/114
229/110 114 206 300 307 317 400
SEEN-BY: 229/426 428 452 470 664 700 240/1120
250/1 266/512 275/1000 282/1038
SEEN-BY: 291/111 292/854 301/1 320/219 322/757
342/200 396/45 450/1024 460/58
SEEN-BY: 460/256 1124 5858 463/68 1331 467/888
633/280 712/848 1321 2320/105
SEEN-BY: 3634/0 12 24 27 56 57 58 119 5001/100
5005/49 5020/400 715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 30 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 301/1 218/700 229/426 460/58
463/68 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх