COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 88 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         05 окт 24 09:41:00
 К    : All                                                   05 окт 24 14:16:03
 Тема : Tailgating Grub - 48
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 45287.fido-cooking@1:3634/12 2b685227
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Buffalo Chicken Dip
 Categories: Poultry, Chilies, Dairy, Cheese, Vegetables
      Yield: 7 servings
 
      1 tb Unsalted butter
      2 c  Shredded, cooked chicken
    1/2 c  Buffalo-style hot sauce
    1/2 ts Fresh lemon juice
    1/4 c  Sour cream
      4 oz Cream cheese; in pieces,
           - softened
    1/2 c  Fresh shredded white Cheddar
           - cheese
    1/4 c  Crumbled blue cheese
  1 1/2 ts Fine chopped chives; to
           - taste

MMMMM--------------------------TO SERVE-------------------------------
           Celery sticks
           Carrot sticks
           Bread
           Potato chips
           Tortilla chips
 
  Set the oven @ 375┬║F/190┬║C.
  
  In an 8" cast-iron or ovenproof skillet, melt the butter
  over medium-high heat. Add the chicken and hot sauce and
  simmer until the sauce has thickened and reduced by
  half, 2 to 3 minutes.
  
  Turn off the heat, then stir in the lemon juice, sour
  cream and cream cheese until combined. Sprinkle the
  Cheddar cheese over the top.
  
  Bake until bubbling around the edges and the cheese has
  melted, about 10 minutes. If youтАЩd like the top to get
  browned, run it under the broiler for a minute or two.
  
  Immediately garnish with blue cheese and chives. Serve
  with chips, bread or vegetables for dipping.
  
  By: Ali Slagle
  
  Yield: 6 to 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... We solved the riddle of what to do with all that extra grain: beer
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 200 50/109 90/1
102/401 103/1 705 104/119 105/81
SEEN-BY: 106/201 116/116 120/302 616 123/0 10 25
126 160 180 200 755 3001
SEEN-BY: 124/5016 129/305 135/115 153/7715 154/10
30 50 700 214/22 218/0 1
SEEN-BY: 218/109 215 601 700 720 810 840 850 860
870 880 900 930 940 220/6 90
SEEN-BY: 221/6 222/2 226/18 30 44 50 227/114
229/110 114 206 300 307 317 400
SEEN-BY: 229/426 428 452 470 664 700 240/1120
250/1 266/512 275/1000 282/1038
SEEN-BY: 291/111 292/854 301/1 320/219 322/757
342/200 396/45 450/1024 460/58
SEEN-BY: 460/256 1124 5858 463/68 1331 467/888
633/280 712/848 1321 2320/105
SEEN-BY: 3634/0 12 24 27 56 57 58 119 5001/100
5005/49 5020/400 715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 30 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 301/1 218/700 229/426 460/58
463/68 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх