COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 86 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         05 окт 24 09:41:00
 К    : All                                                   05 окт 24 14:16:03
 Тема : Tailgating Grub - 50
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 45289.fido-cooking@1:3634/12 2b685229
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Pigs In A Blanket
 Categories: Breads, Sauces, Beef, Pork
      Yield: 24 servings
 
MMMMM------------------------FOR THE PIGS-----------------------------
      8 oz Tube crescent rolls
     12 oz Pkg cocktail-size mini
           - hotdogs; drained, patted
           - dry
      1 tb Unsalted butter; melted
           Flaky salt
           Sesame seeds (opt)
           Honey mustard sauce (below
           Ketchup & mustard

MMMMM-----------------------HONEY MUSTARD----------------------------
      2 tb Dijon mustard
      2 tb Mayonnaise
      2 tb Honey
           Hot sauce
 
  Set oven @ 375┬║F/190┬║C with the rack in the middle
  position. Line a baking sheet with parchment paper.
  
  Remove the crescent roll triangles from their packaging
  and place them on a cutting board. Using a sharp knife
  or a pizza cutter, slice each triangle lengthwise into 3
  thin triangles (you should have 24 triangles in total).
  Place the mini hot dogs on the wider end of each
  triangle and roll. Arrange seam side down on the
  prepared baking sheet, about 1 inch apart.
  
  Brush the tops with the melted butter and sprinkle on a
  little flaky salt or sesame seeds. Bake until golden, 13
  to 16 minutes.
  
  Meanwhile, prepare the honey mustard: In a small bowl,
  mix the Dijon, mayonnaise and honey until combined. Add
  a little hot sauce to taste, if you like.
  
  Serve the pigs in a blanket hot with honey mustard
  sauce, ketchup and mustard.
  
  By: Naz Deravian
  
  Yield: 2 dozen
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Why does old age always catch up with you but never passes you by?
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 200 50/109 90/1
102/401 103/1 705 104/119 105/81
SEEN-BY: 106/201 116/116 120/302 616 123/0 10 25
126 160 180 200 755 3001
SEEN-BY: 124/5016 129/305 135/115 153/7715 154/10
30 50 700 214/22 218/0 1
SEEN-BY: 218/109 215 601 700 720 810 840 850 860
870 880 900 930 940 220/6 90
SEEN-BY: 221/6 222/2 226/18 30 44 50 227/114
229/110 114 206 300 307 317 400
SEEN-BY: 229/426 428 452 470 664 700 240/1120
250/1 266/512 275/1000 282/1038
SEEN-BY: 291/111 292/854 301/1 320/219 322/757
342/200 396/45 450/1024 460/58
SEEN-BY: 460/256 1124 5858 463/68 1331 467/888
633/280 712/848 1321 2320/105
SEEN-BY: 3634/0 12 24 27 56 57 58 119 5001/100
5005/49 5020/400 715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 30 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 301/1 218/700 229/426 460/58
463/68 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх