COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 98 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        06 окт 24 09:55:52
 К    : All                                                   06 окт 24 18:01:01
 Тема : Basic Roux
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 49990.fido_cooking@1:124/5016 2b689e3e
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/bcc17e369 Sep 20
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/60b5b2e48 Oct 01
2024 18:08 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Basic Roux
 Categories: Sauces
      Yield: 1 Batch

    1/2 c  Fat; up to 2/3 c
    1/2 c  Flour

  The fat used in roux may be butter, shortening, lard, oil, or even
  bacon drippings. Combine fat with an equal amount of flour; 1/2 cup
  of each will make a good amount and any excess can be stored in the
  refrigerator. (Many cookbooks call for a little more fat than flour,
  2/3 cup oil to 1/2 cup flour is a common ratio.) Melt the fat in a
  black skillet over low heat. When warm and fluid, sprinkle the flour
  in a little at a time, stirring. Stir constantly until brown (this
  may take 20 to 30 minutes); immediately remove from heat or add
  ingredients your recipe calls for. If it burns even slightly, throw
  it out and start over again.

  Recipe by Diana Rattray

  Source: About.com, Feb 7, 2009

  Recipe FROM:
  <http://southernfood.about.com/cs/gumborecipes/a/gumbo.htm>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 5001/100 5005/49 5020/715
828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/8
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх