COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 99 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        06 окт 24 09:57:49
 К    : All                                                   06 окт 24 18:02:01
 Тема : Borodinsky Bread
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 49996.fido_cooking@1:124/5016 2b689eb9
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/bcc17e369 Sep 20
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/60b5b2e48 Oct 01
2024 18:08 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Borodinsky Bread
 Categories: Bread, Russian
      Yield: 1 Loaf

    150 g  Wheat flour (1-1/4 c)
    100 g  Rye flour (3/4 c)
    220 ml Wateri (1 c); approximate
      7 g  Yeast powder (1/4 oz)
     20 g  Rye malt powder (3/4 oz)
      1 tb Sunflower oil
      1 tb Honey
      1 ts Salt
      1 ts Coriander powder
           Coriander seeds

  To start making Borodinsky bread, first mix all the dry ingredients.
  In a large bowl mix wheat and rye flour, yeast powder, salt and
  coriander powder.

  Then, add the star of the show: Russian rye malt powder that gives the
  bread that special flavor, and stir the mixture one more time.

  Next, mix lukewarm water with honey, and pour into the dry mixture;
  also add 1 tb of sunflower oil. Knead the dough: it should be quite
  sticky, thick but still elastic. Be sure not to overdo the water: you
  may need more or less depending on the flour you use.

  Grease your hands with some oil if the dough feels too sticky; this
  makes it easier to work. Put the dough in a large clean bowl, cover
  with plastic wrap and leave in a warm corner for 1 hour.

  When the dough doubles in size, punch it down and put in a loaf form
  greased with oil. Leave for another 30 minutes to let the dough rise.

  Then, mix some flour with water and cover the surface of the dough
  with this whitish liquid; generously sprinkle with coriander seeds.

  Bake borodinsky bread at 210┬░C/425┬░F for 30 minutes; lower the
  temperature to 180┬░C/350┬░F and bake for another 30 minutes Let the
  bread cool down completely, and enjoy.

  Recipe by Victoria Drey

  Recipe FROM: <https://www.rbth.com/russian-kitchen/
  329854-cook-legendary-borodinsky-bread>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 5001/100 5005/49 5020/715
828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/8
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх