COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        04 ноя 24 18:34:00
 К    : All                                                   04 ноя 24 13:47:03
 Тема : Crockpot Chicken - 09
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 159963.cooking@1:2320/105 2b919bad
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Slow Cooker Spinach-Artichoke Chicken Stew
 Categories: Poultry, Vegetables, Greens, Wine, Cheese
      Yield: 5 servings
 
      2 tb Unsalted butter
      1 lg Sweet onion; fine chopped
           Salt & black pepper
      3    Celery ribs; chopped
      8 cl Garlic; smashed, chopped
  2 1/4 lb Boned, skinned chicken
           - thighs
      1 c  Chicken stock
    1/2 c  White wine
    1/2    Lemon; juiced (1 1/2 tb)
      1 ts Red-pepper flakes
     10 oz Box frozen cut spinach
     12 oz Jar marinated artichoke
           - hearts; drained
    1/2 c  Cream cheese (4 oz)
    1/2 c  Fine chopped fresh dill
      6    Scallions; thin sliced; for
           - topping
           Grated Parmesan cheese; for
           - topping
 
  In a large (12") skillet over medium-high heat, melt the
  butter. Add the onion, season lightly with salt, and
  cook, stirring occasionally, until softened and
  translucent, about 5 minutes. Add the celery and garlic
  and stir until softened and fragrant, adjusting the heat
  as necessary to avoid scorching, about 2 minutes. Scrape
  the mixture into a 6 to 8 quart slow cooker.
  
  Add the chicken thighs, stock, wine and lemon juice to
  the slow cooker. Season with the red-pepper flakes, 1
  teaspoon salt and a generous amount of black pepper; mix
  well to combine. Cover and cook on low for 4 hours. At
  this point, the dish can hold on the warm setting for
  several hours.
  
  About 20 minutes before you are ready to eat, add the
  frozen spinach and the artichoke hearts to the slow
  cooker. Cook on low until the spinach is hot and can be
  stirred into the stew. (For spinach that comes frozen in
  a block, this can take 15 to 20 minutes; frozen cut
  spinach in a bag takes less time to defrost and cook.)
  
  Add the cream cheese and dill, and stir until the cream
  cheese melts.
  
  Using the back of a spoon, press the chicken against the
  side of the pot to break it up into pieces. Taste and
  add more salt and black pepper, if necessary. Divide the
  stew among bowls and top with scallions and Parmesan.
  
  By: Sarah DiGregorio
  
  Yield: 4 to 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Liar: A lawyer with a roving commission." -- Ambrose Bierce
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 90/1 102/401 103/1
705 104/119 105/81 106/201
SEEN-BY: 116/17 18 120/302 616 123/10 124/5016
128/187 129/305 153/7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/90 221/6
226/18 30 44 50 227/114 229/110
SEEN-BY: 229/114 206 300 307 317 400 426 428 452
470 664 700 266/512 282/1038
SEEN-BY: 291/111 292/854 301/1 320/219 322/757
342/200 396/45 450/1024 460/58
SEEN-BY: 460/256 1124 5858 463/68 1331 467/888
633/280 712/848 2320/0 105 107
SEEN-BY: 2320/304 401 3634/12 5005/49 5020/101 400
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/30
5061/133 5075/35 128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 218/700 229/426 460/58
463/68 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх