COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        04 ноя 24 18:34:00
 К    : All                                                   04 ноя 24 13:47:03
 Тема : Crockpot Chicken - 10
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 159964.cooking@1:2320/105 2b919bae
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Slow-Cooker Whole Chicken
 Categories: Poultry, Vegetables, Herbs
      Yield: 5 servings
 
      5 lb Whole chicken; trimmed of
           - excess fat
           Salt & black pepper
      6 lg Garlic cloves; peeled
      2 tb Extra-virgin olive oil; more
           For the pot
      1 lg Onion; in 1/4" slices
      1 lg Carrot; peeled, quartered
           - lengthwise
      2 ts Smoked paprika
      1 ts Ground turmeric
 
  Pat the chicken dry with paper towels and season it
  generously all over (inside the cavity as well) with 5
  to 7 teaspoons of salt, depending on the weight of your
  bird, and about 2 teaspoons of pepper. (This can be done
  up to 24 hours in advance and the chicken kept in the
  refrigerator, uncovered. Take the chicken out of the
  refrigerator 30 minutes before cooking.) Place half of
  the garlic cloves inside the cavity of the chicken.
  
  Drizzle the bottom of a 6- to 7-quart slow cooker with
  about 1 tablespoon olive oil. Arrange the onion slices
  in a single layer, and place the carrot sticks on top to
  create a rack for the chicken to rest on. Place the
  chicken on top of the carrot sticks, drizzle with 2
  tablespoons of olive oil, and sprinkle the paprika and
  turmeric all over the top and sides of the chicken,
  including the nooks and crannies of the wings and the
  legs. Scatter the remaining garlic around the sides.
  Cover and cook on low for 6 to 7 hours, or on high for 3
  1/2 to 4 hours, until cooked through and an instant-read
  thermometer inserted in the thick part of the thigh
  reads 155 to 165 degrees.
  
  By: Naz Deravian
  
  Yield: 4 to 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... That must be wonderful!  I don`t understand it at all.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 90/1 102/401 103/1
705 104/119 105/81 106/201
SEEN-BY: 116/17 18 120/302 616 123/10 124/5016
128/187 129/305 153/7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/90 221/6
226/18 30 44 50 227/114 229/110
SEEN-BY: 229/114 206 300 307 317 400 426 428 452
470 664 700 266/512 282/1038
SEEN-BY: 291/111 292/854 301/1 320/219 322/757
342/200 396/45 450/1024 460/58
SEEN-BY: 460/256 1124 5858 463/68 1331 467/888
633/280 712/848 2320/0 105 107
SEEN-BY: 2320/304 401 3634/12 5005/49 5020/101 400
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/30
5061/133 5075/35 128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 218/700 229/426 460/58
463/68 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх