COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        04 ноя 24 18:41:00
 К    : All                                                   04 ноя 24 13:47:03
 Тема : 11/5 Nat`l Stout Day - 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 159965.cooking@1:2320/105 2b919baf
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----   Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Chocolate Guinness Cake
 Categories: Cakes, Chocoate, Dairy, Cheese, Beer
      Yield: 12 servings

MMMMM---------------------------CAKE---------------------------------
            Butter; for the pan
       1 c  Guinness stout
      10 tb Unsalted butter
     3/4 c  Unsweetened cocoa
       2 c  Superfine sugar
     3/4 c  Sour cream
       2 lg Eggs
       1 tb Vanilla extract
       2 c  A-P flour
   2 1/2 ts Baking soda

MMMMM-------------------------TOPPING--------------------------------
   1 1/4 c  Confectioners` sugar
       8 oz Cream cheese; room temp
     1/2 c  Heavy cream

  Heat oven to 350oF/175oC. 

  Butter a 9" springform pan and line with parchment
  paper. In a large saucepan, combine Guinness and butter.
  Place over medium-low heat until butter melts, then
  remove from heat. Add cocoa and superfine sugar, and
  whisk to blend.

  In a small bowl, combine sour cream, eggs and vanilla;
  mix well. Add to Guinness mixture. Add flour and baking
  soda, and whisk again until smooth. Pour into buttered
  pan, and bake until risen and firm, 45 minutes to 1
  hour. Place pan on a wire rack and cool completely in
  pan.

  FOR THE TOPPING: Uxusing a food processor or by hand, mix
  confectioners` sugar to break up lumps. Add cream cheese
  and blend until smooth. Add heavy cream, and mix until
  smooth and spreadable.

  Remove cake from pan and place on a platter or cake
  stand. Ice top of cake only, so that it resembles a
  frothy pint of Guinness.

  By: Nigella Lawson

  Yield: One 9" cake or 12 servings

  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com

  Uncle Dirty Dave`s Archives

MMMMM

... It`s not an overwhelming challenge on the order of splitting an atom.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 90/1 102/401 103/1
705 104/119 105/81 106/201
SEEN-BY: 116/17 18 120/302 616 123/10 124/5016
128/187 129/305 153/7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/90 221/6
226/18 30 44 50 227/114 229/110
SEEN-BY: 229/114 206 300 307 317 400 426 428 452
470 664 700 266/512 282/1038
SEEN-BY: 291/111 292/854 301/1 320/219 322/757
342/200 396/45 450/1024 460/58
SEEN-BY: 460/256 1124 5858 463/68 1331 467/888
633/280 712/848 2320/0 105 107
SEEN-BY: 2320/304 401 3634/12 5005/49 5020/101 400
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/30
5061/133 5075/35 128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 218/700 229/426 460/58
463/68 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх