COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        04 ноя 24 18:42:00
 К    : All                                                   04 ноя 24 13:47:04
 Тема : 11/5 Nat`l Stout Day - 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 159969.cooking@1:2320/105 2b919bb3
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: The Marrow`s Ginger Stout Cake
 Categories: Cakes, Desserts, Beer, Herbs
      Yield: 12 servings
 
      2 tb Unsalted butter; room temp
    125 g  Raw (Demerara) sugar (1/2
           - cup)
      1 c  Stout
      1 c  Molasses
    1/2 ts Baking soda
    240 g  All-purpose flour (2 c)
      1 tb Ground ginger
      1 ts Cinnamon
    1/4 ts Ground cloves
    1/4 ts Fresh grated nutmeg
    1/4 ts Fresh ground black pepper
    1/4 ts Allspice
    1/4 ts Fine sea salt
      3 tb Grated fresh ginger
      3 lg Eggs; room temp
      1 ts Vanilla extract
    210 g  Dark brown sugar; lightly
           - packed (1 c)
    200 g  Granulated sugar (1 c)
    3/4 c  Safflower oil
 
  Set oven @ 350oF/175oC.
  
  Grease a Bundt pan well with the softened butter. Coat
  the entire pan with raw sugar so that it sticks to the
  butter. Turn the pan over to dump out any excess sugar.
  
  Add the stout and molasses to a medium saucepan and
  bring to a simmer. Remove from the heat. Carefully whisk
  in the baking soda and let cool to room temperature. Be
  careful as the stout mixture will bubble up.
  
  Sift together the flour, ground spices, pepper and salt.
  Set aside.
  
  In the bowl of an electric mixer fitted with the whisk
  attachment, mix the fresh ginger, eggs, vanilla extract,
  dark brown sugar, and granulated sugar on medium speed
  for five minutes.
  
  Turn the mixer down to low speed and add the oil. Mix
  for another 5 minutes. Slowly add the stout mixture and
  mix for another 5 minutes.
  
  Carefully add the dry ingredients in two parts, mixing
  well in between each addition.
  
  Pour the batter into the prepared pan. Bake for 55 to 65
  minutes, or until a cake tester comes out clean. Let the
  cake cool for 15 minutes and then flip upside down to
  release while still warm. Let cool completely.
  
  By: Melissa Clark
  
  Yield 12 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Simmering meats until tender is as old as human history itself.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 90/1 102/401 103/1
705 104/119 105/81 106/201
SEEN-BY: 116/17 18 120/302 616 123/10 124/5016
128/187 129/305 153/7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/90 221/6
226/18 30 44 50 227/114 229/110
SEEN-BY: 229/114 206 300 307 317 400 426 428 452
470 664 700 266/512 282/1038
SEEN-BY: 291/111 292/854 301/1 320/219 322/757
342/200 396/45 450/1024 460/58
SEEN-BY: 460/256 1124 5858 463/68 1331 467/888
633/280 712/848 2320/0 105 107
SEEN-BY: 2320/304 401 3634/12 5005/49 5020/101 400
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/30
5061/133 5075/35 128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 218/700 229/426 460/58
463/68 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх