COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          05 ноя 24 14:59:00
 К    : All                                                   05 ноя 24 17:51:02
 Тема : Crockpot Chicken - 15
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668b2529
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Slow-Cooker Chicken Tinga Tacos
 Categories: Poultry, Vegetables, Chilies, Herbs, Dairy
      Yield: 5 servings
 
      2 lb Boned, skinned chicken
           - thighs
      1 c  Crushed tomatoes; pref fire
           - roasted
      5 cl Garlic; smashed, chopped
      1    (to 3) chipotle chilies in
           - adobo; minced
           +=PLUS=+
      1 tb Adobo sauce
      1 tb Tomato paste
      1 tb Oil
      1    Bay leaf
      1 ts Dried oregano
           ┬╜ ts ground cumin
      1    White or red onion; thin
           - sliced
           Coarse kosher salt
     10 oz Box corn; thawed
    1/2 ts Onion powder
           Juice of 1/2 lime (2 ts);
           - more to taste
      8    Corn tortillas or tostadas
           Mexican-style crema or sour
           - cream; for serving
           Sliced avocado; for serving
 
  In a 6 to 8 quart slow cooker, combine the chicken
  thighs, crushed tomatoes, garlic, chipotle chiles and
  adobo sauce, tomato paste, vegetable oil, bay leaf,
  oregano, cumin and half the onion. (Reserve the other
  half for serving.) Stir to combine and season with 2
  teaspoons of salt. Cook on low until the chicken is very
  tender, about 6 hours.
  
  About 15 minutes before serving, turn the heat to high
  and stir in the corn kernels, onion powder and lime
  juice. Cook until the corn is warmed through, about 10
  minutes. Meanwhile, if using tortillas, warm them.
  
  Remove and discard the bay leaf. Using two forks,
  coarsely shred the chicken. Taste the tinga and add more
  salt or lime juice if necessary. Serve the tinga on
  tortillas or tostadas, topped with the remaining sliced
  onion, the crema and the avocado.
  
  By: Sarah DiGregorio
  
  Yield: 4 to 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... The coffee shop is this century`s virtuous tavern substitute.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 90/1 105/81 106/201
128/187 129/305 153/7715
SEEN-BY: 218/700 226/30 227/114 229/110 114 206
300 307 317 400 426 428 452
SEEN-BY: 229/470 664 700 266/512 282/1038 291/111
292/854 301/1 320/219
SEEN-BY: 322/757 342/200 450/1024 460/58 256 1124
5858 463/68 1331 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 5005/49 5020/101 400 715
828 830 848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх