COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          05 ноя 24 14:59:00
 К    : All                                                   05 ноя 24 17:51:02
 Тема : Crockpot Chicken - 16
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668b252a
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Slow-Cooker Chicken Tortellini Tomato Soup
 Categories: Poultry, Pasta, Vegetables, Chilies, Greens
      Yield: 5 servings
 
  2 1/2 c  Chicken stock
    1/4 c  Dry white wine
      2 tb Tomato paste
     28 oz Can crushed tomatoes
      1 tb Aged balsamic vinegar
      6 cl Garlic; fine chopped
      2 tb Chopped fresh oregano
           +=OR=+
  1 1/2 ts Dried oregano
      2 ts Onion powder
    1/2 ts Red-pepper flakes
    1/2 ts Kosher salt, more as needed
      2 lb Boned, skinned chicken
           - thighs
      5 oz Baby spinach
     10 oz Bag refrigerated cheese
           - tortellini
      1 c  Grated Parmesan; to serve
           Torn or sliced fresh basil;
           - to serve
           Black pepper; to serve
 
  In a 6 to 8 quart slow cooker, whisk together the stock,
  wine and tomato paste until the paste dissolves. Stir in
  the tomatoes, vinegar, garlic, oregano, onion powder,
  red-pepper flakes and salt. (If you are using unsalted
  stock, add an additional 1/2 teaspoon salt.) Add the
  chicken and stir to combine. Cook on low until the
  chicken is very tender and the flavors are blended, 5 to
  6 hours.
  
  Increase the heat to high for 10 minutes. Coarsely shred
  the chicken with two forks, pressing pieces of chicken
  against the side of the slow cooker to break the thighs
  apart. Stir in the spinach so that it wilts into the
  soup.
  
  Stir in the tortellini, cover the slow cooker, and cook
  until the tortellini are al dente and warmed through,
  about 3 minutes. Taste the soup and add salt if it
  tastes flat. Ladle the soup into bowls and serve with
  Parmesan, basil and black pepper.
  
  By: Sarah DiGregorio
  
  Yield: 4 to 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Bulldozers: People who sleep through political speeches.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 90/1 105/81 106/201
128/187 129/305 153/7715
SEEN-BY: 218/700 226/30 227/114 229/110 114 206
300 307 317 400 426 428 452
SEEN-BY: 229/470 664 700 266/512 282/1038 291/111
292/854 301/1 320/219
SEEN-BY: 322/757 342/200 450/1024 460/58 256 1124
5858 463/68 1331 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 5005/49 5020/101 400 715
828 830 848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх