COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:396/45          06 ноя 24 16:59:14
 К    : All                                                   06 ноя 24 14:49:04
 Тема : 11/7 Nat`l Pecan Day - 3
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:396/45.0 672bf4c2
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Canvasback Ducks w/Pecan Stuffing
 Categories: Game, Breads, Fruits, Nuts, Vegetables
      Yield: 6 Servings
 
MMMMM-----------------------PECAN STUFFING----------------------------
      4 c  Soft breadcrumbs
      1 c  Celery; chopped
      1 c  Onion; peeled, chopped
      1 c  Seedless raisins
      1 c  Pecans; chopped
    1/2 ts Salt
    1/2 c  Milk
      2 lg Eggs; well-beaten

MMMMM---------------------------DUCKS--------------------------------
      2    (2 1/2 lb ea) ducks; cleaned
           - left whole *
           Salt & pepper
      6 sl Bacon

MMMMM---------------------------SAUCE--------------------------------
      1 c  Ketchup
    1/4 c  Worcestershire sauce
    1/4 c  A-1 steak sauce
    1/2 c  Chilli sauce
           Parsley; for garnish
 
  * canvasbacks or mallards
  
  ASSEMBLE STUFFING; combine crumbs, onions, raisins, nuts,
  and salt.
  
  Add milk to beaten eggs and stir into dry mixture and mix
  well.
  
  Dress ducks, rub inside with salt and pepper and fill
  lightly with stuffing.
  
  Lace openings closed.
  
  Place breast down in an open roasting pan and arrange 3
  strips of bacon on each duck.
  
  Roast at 350┬║F/175┬║C, allowing 20 to 25 minutes per
  pound.
  
  While duck is baking, mix the ketchup, worcestershire
  sauce, A-1 sauce, and chili sauce together.
  
  Twenty minutes before serving time, turn the ducks breast
  side up; pour fat from roasting pan and baste with sauce.
  
  Garnish with parsley and serve with remaining sauce.
  
  Recipe by: Molly Paul
  
  SERVES: 6
  
  RECIPE FROM: http://www.geniuskitchen.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Squid bodies are the ocean`s natural sausage casing.
___ MultiMail/Win v0.52

--- Maximus/2 3.01
 * Origin: Sursum Corda! BBS-Huntsville,AL-bbs.sursum-corda.com (1:396/45)
SEEN-BY: 10/0 1 19/25 50/109 102/401 103/1 705
106/1 987 124/5014 5016
SEEN-BY: 130/330 154/10 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 221/1 6 229/426
240/1120 301/1 113 335/364
SEEN-BY: 341/66 387/18 21 25 396/45 450/1024
463/68 467/888 712/848 5005/49
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 396/45 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх