COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          07 ноя 24 20:25:00
 К    : All                                                   07 ноя 24 14:41:03
 Тема : Midwestern Casserloes 04
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668b3d0b
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Taco Cornbread Casserole
 Categories: Beef, Breads, Chilies, Vegetables, Dairy
      Yield: 8 servings
 
      2 lb Ground beef
      2 oz (2 env) taco seasoning
     29 oz (2 cans) diced tomatoes;
           - drained
      1 c  Water
      1 c  Cooked rice
      4 oz Can chopped green chilies
     17 oz (2 boxes) cornbread/muffin
           - mix
  8 3/4 oz Can whole kernel corn;
           - drained
      1 c  Sour cream
      2 c  Corn chips
      2 c  Shredded Mexican cheese
           - blend or Cheddar cheese;
           - divided
  2 1/4 oz Can sliced ripe olives;
           - drained

MMMMM--------------------------OPTIONAL-------------------------------
           Shredded lettuce
           Chopped tomatoes
           Chopped red onion
 
  Set oven @ 400┬║F/205┬║C.
  
  In a Dutch oven, cook beef over medium heat until no
  longer pink, 8-10 minutes, breaking it into crumbles;
  drain. Stir in taco seasoning. Add tomatoes, water, rice
  and green chiles; heat through, stirring occasionally.
  
  Meanwhile, prepare the cornbread mix according to
  package directions; stir in corn. Pour half the batter
  into a greased 13" X 9" baking dish. Layer with half the
  meat mixture, all the sour cream, half the corn chips
  and 1 cup cheese. Top with the remaining batter and meat
  mixture, and the olives.
  
  Bake, uncovered, until the cornbread is cooked through,
  55-60 minutes. Sprinkle with remaining 1 cup corn chips
  and 1 cup cheese; bake until cheese is melted, 3-5
  minutes longer. If desired, serve with lettuce, tomatoes
  and red onion.
  
  Lisa A. Paul, Terre Haute, Indiana
  
  Makes: 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Forget living well.  The best revenge is revenge!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 90/1 105/81 106/201
128/187 129/305 153/7715
SEEN-BY: 218/700 226/30 227/114 229/110 114 206
300 307 317 400 426 428 452
SEEN-BY: 229/470 664 700 266/512 282/1038 291/111
292/854 301/1 320/219
SEEN-BY: 322/757 342/200 450/1024 460/58 256 1124
5858 463/68 1331 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 902/26 5005/49 5020/101
400 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5054/30 5061/133 5075/35 128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх