COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 19 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         08 ноя 24 16:10:00
 К    : All                                                   08 ноя 24 14:51:03
 Тема : 11/9 Nat`l Scrapple Day 2
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 46084.fido-cooking@1:3634/12 2b953339
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Crusty Scrapple
 Categories: Pork, Offal, Herbs, Chilies
      Yield: 6 Servings
 
      3 lb Pork ribs
      1 ts Salt
      1    California bay leaf
      2 ts Thyme leaves; NOT ground
           - thyme
      5    Whole cloves
      2 lg Yellow onions
      1 c  Cornmeal (coarse)
    1/2 ts Cayenne; or more to taste
    1/2 ts Sage leaves; NOT powdered
           - sage
      1 lb Pork liver
      3 cl Garlic
    1/4 lb Butter
 
  Peel and dice one onion. Simmer pork ribs with salt, bay
  thyme, cloves and onion in the water till the meat falls
  off the bones. Remove the bones and gristle, rub the
  meat into fibers (with your fingers), and reduce this
  pork liquor to about 4 cups by further boiling.
  
  Cool 1 cup of the pork liquor and mix it with coarse
  corn meal and cayenne. Add the sage, rubbing it between
  your fingers to crush it as you put it in.
  
  In your Cuisinart, using the steel blade, grind pork
  liver, the other onion, and the garlic cloves. Fry the
  resulting slurry in butter. Add the cornmeal mixture and
  the pork-liver mixture to the pork liquor and simmer the
  whole thing over a very low flame (or in the top of a
  double boiler) for half an hour. Spread thin into two
  9-inch square pans to cool. (The pans needn`t be greased)
  
  To serve, cut and fry squares or fingers with eggs fried
  to your liking on the side.
  
  NOTE: A rough, livery, crusty scrapple.
  
  Yield:  6 to 8 servings.
  
  Mary-Claire van Leunen; DEC Systems Research Center,
  Palo Alto CA
  
  From: http://www.recipesource.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... It should be hot-enough-to-notice, not hot-enough-to-destroy-you.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 200 50/109 88/0 90/0 1
104/119 105/81 106/201 116/116
SEEN-BY: 120/302 616 123/0 10 25 126 180 755
3001 3002 128/187 129/305
SEEN-BY: 135/115 153/757 7715 154/10 30 50 700
218/700 840 220/6 90 221/1 6
SEEN-BY: 221/360 222/2 226/18 30 44 50 227/114
229/110 114 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 452 470 664 700 240/1120
250/1 266/512 275/1000
SEEN-BY: 282/1038 291/111 292/854 301/1 320/219
322/757 335/364 341/66 200
SEEN-BY: 341/234 342/200 450/1024 460/58 256 1124
5858 463/68 1331 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 1321 880/1 900/0 106
902/0 19 26 2320/105 3634/0 12
SEEN-BY: 3634/24 27 56 57 58 119 5005/49 5019/40
5020/101 400 715 828 830 848
SEEN-BY: 5020/1042 4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5054/30 5061/133 5075/35
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 221/6 341/66 902/26 229/426
460/58 463/68 5020/1042
@PATH: 5020/4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх