COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:396/45          09 ноя 24 10:39:42
 К    : All                                                   09 ноя 24 19:52:01
 Тема : 5 Ingredient Top 10 - 02
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:396/45.0 672f904e
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Cheese Chicken Soup
 Categories: Poultry, Vegetables, Potatoes, Cheese
      Yield: 8 servings
 
      4 c  Shredded, cooked chicken
  3 1/2 c  Water
 21 1/2 oz (2 cans) cream of chicken
           - soup; undiluted
     16 oz Bag mixed vegetables;
           - thawed
 14 1/2 oz Can diced potatoes; drained
      1 lb Velveeta; diced
           Minced chives; opt
 
  In a Dutch oven, combine the first 5 ingredients. Bring
  to a boil. Reduce heat; cover and simmer until
  vegetables are tender, 8-10 minutes. Stir in cheese just
  until melted (do not boil). If desired, top with minced
  fresh chives.
  
  LaVonne Lundgren, Sioux City, Iowa
  
  Makes: 8 servings (22/3 quarts)
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Fieri dresses like The Hamburglar suffering a midlife crisis.
___ MultiMail/Win v0.52

--- Maximus/2 3.01
 * Origin: Sursum Corda! BBS-Huntsville,AL-bbs.sursum-corda.com (1:396/45)
SEEN-BY: 10/0 1 19/25 50/109 102/401 103/1 705
106/1 987 124/5014 5016
SEEN-BY: 130/330 154/10 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 221/1 6 229/426
240/1120 301/1 113 335/364
SEEN-BY: 341/66 387/18 21 25 396/45 450/1024
463/68 467/888 712/848 5005/49
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 396/45 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх