COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 42 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          11 ноя 24 19:48:00
 К    : All                                                   11 ноя 24 14:31:03
 Тема : Midwestern Casseroles 39
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668b5d1d
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Chile Tamale Pie
 Categories: Vegetables, Pork, Beans, Chilies, Herbs
      Yield: 12 servings
 
 15 1/4 oz Can whole kernel corn
      2 c  Masa harina
 14 1/2 oz Can chicken broth
      2 tb Butter; melted
      1 lg Egg; lightly beaten
  2 1/2 lb Boneless pork loin roast; in
           - 1/2" pieces
      1 md Onion; chopped
     16 oz Can refried beans
      2    Dried Anaheim chilies;
           - chopped
      2    Dried ancho chilies;
           - chopped
      3 oz Mexican or semisweet
           - chocolate; grated
    1/3 c  Orange juice
      2 tb Lime juice
      1 tb Garlic powder
      3 ts Cumin seeds; toasted,
           - crushed
    3/4 c  Minced fresh cilantro; opt
      1    Jalapeno; seeded, chopped,
           - opt
      2 c  Shredded Cheddar cheese
 
  Drain corn, reserving liquid; set corn aside. Place masa
  harina in a large bowl. In a small bowl, combine the
  broth, butter, egg and reserved corn liquid; stir into
  masa harina just until moistened. Set aside.
  
  In a large skillet coated with cooking spray, cook pork
  and onion over medium heat until pork is no longer pink.
  Add the beans, chiles, chocolate, orange juice, lime
  juice, garlic powder, cumin, reserved corn and, if
  desired, cilantro and jalapeno. Bring to a boil. Reduce
  heat; simmer, uncovered, for 15 minutes. Meanwhile, set
  oven @ 325┬║F/165┬║C.
  
  Transfer to a greased 13" X 9" baking dish; sprinkle
  with cheese. Spread masa harina mixture over cheese.
  
  Bake, uncovered, until golden brown, 50-60 minutes. Let
  stand for 10 minutes before serving.
  
  Ralph Stamm, Dayton, Ohio
  
  Makes: 12 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Onion rings to bring them all and in the oil fry them.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 90/1 105/81 106/201
128/187 129/305 153/7715
SEEN-BY: 218/700 226/30 227/114 229/110 114 206
300 307 317 400 426 428 452
SEEN-BY: 229/470 664 700 266/512 282/1038 291/111
292/854 301/1 320/219
SEEN-BY: 322/757 342/200 450/1024 460/58 256 1124
5858 463/68 1331 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 902/26 5005/49 5020/101
400 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5054/30 5061/133 5075/35 128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх