COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 46 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          11 ноя 24 19:56:00
 К    : All                                                   11 ноя 24 14:31:04
 Тема : 11/12 Nat`l French Dips 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668b5d2d
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: French Dip Sliders
 Categories: Beef, Cheese, Breads
      Yield: 24 servings
 
      2 pk (12 ounces each) Hawaiian
           - sweet rolls
  1 1/2 lb Thin sliced deli roast beef
     12 sl Provolone cheese
    1/2 c  Butter; melted
      3 tb Worcestershire sauce
      1 tb Horseradish
      1 tb Dijon mustard
      1 tb Minced fresh rosemary

MMMMM---------------------------SAUCE--------------------------------
      2 tb Oil
      2    Shallots; chopped
      2 cl Garlic; chopped
      3 c  Beef broth
      2 tb Dry red wine
 
  Without separating rolls, cut each package in half
  horizontally; arrange bottom halves in a greased
  13x9-in. baking pan. Layer with roast beef and cheese;
  replace top halves of rolls.
  
  In a small saucepan, melt butter; add Worcestershire
  sauce, horseradish, Dijon and rosemary. Drizzle over
  rolls. Cover and refrigerate at least 2 hours.
  
  Meanwhile, in a small saucepan, heat oil over
  medium-high heat. Add shallots; cook and stir until
  lightly browned and tender, 3-4 minutes. Add garlic,
  cook one minute longer.
  
  Add beef broth and wine; simmer until reduced by about
  half and slightly thickened, 8-12 minutes. Strain sauce
  through a fine sieve. Set aside.
  
  Set oven @ 350┬║F/175┬║C.
  
  Remove rolls from refrigerator 30 minutes before baking.
  Bake, uncovered, 10 minutes. Cover with foil; bake until
  cheese is melted, about 10 minutes longer. Serve with
  warm sauce.
  
  Lindsay D. Mattison, Cheesehead, Wisconsin
  
  Makes: 2 dozen
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... An idea is not responsible for the people who believe in it.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 90/1 105/81 106/201
128/187 129/305 153/7715
SEEN-BY: 218/700 226/30 227/114 229/110 114 206
300 307 317 400 426 428 452
SEEN-BY: 229/470 664 700 266/512 282/1038 291/111
292/854 301/1 320/219
SEEN-BY: 322/757 342/200 450/1024 460/58 256 1124
5858 463/68 1331 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 902/26 5005/49 5020/101
400 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5054/30 5061/133 5075/35 128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх