COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 64 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         12 ноя 24 15:40:00
 К    : All                                                   12 ноя 24 15:02:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 625
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 46188.fido-cooking@1:3634/12 2b9a7c21
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Spaghetti Squash Boats
 Categories: Squash, Beef, Vegetables, Cheese, Herbs
      Yield: 2 servings
 
      4 lb Spaghetti squash
    1/4 lb Ground beef
    1/2 c  Chopped onion
    1/2 c  Chopped bell pepper
    1/2 c  Sliced fresh mushrooms
      1 cl Garlic; minced
    1/2 ts Dried basil
    1/2 ts Dried oregano
    1/4 ts Salt
    1/8 ts Pepper
 14 1/2 oz Can diced tomatoes, drained
    1/3 c  Shredded mozzarella cheese
           Sliced fresh basil; opt
 
  Set oven @ 375┬║F/190┬║C.
  
  Cut squash in half lengthwise; scoop out seeds. Place
  squash cut side down in a baking dish. Fill dish with
  1/2" hot water. Bake, uncovered, until tender, 30-40
  minutes. Reduce oven setting to 350┬║F/175┬║C.
  
  When cool enough to handle, scoop out flesh, separating
  strands with a fork; set squash shells and flesh aside.
  
  In a large skillet, cook beef, onion and green pepper
  over medium-heat until meat is no longer pink, 3-4
  minutes, breaking up beef into crumbles; drain. Add
  mushrooms, garlic, basil, oregano, salt and pepper; cook
  and stir 2 minutes. Add tomatoes; cook and stir 2
  minutes longer. Stir in squash.
  
  Cook, uncovered, until liquid has evaporated, about 10
  minutes. Fill shells; place in shallow baking dish.
  
  Bake, uncovered, for 15 minutes. Sprinkle with cheese;
  bake until cheese is melted, about 5 minutes longer. If
  desired, top with basil.
  
  Vickey Lorenger, Detroit, Michigan
  
  Makes: 2 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... I get a lot of cracks about my hair, mostly from men who don`t have any.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 291/111
301/1 113 313/41 335/364
SEEN-BY: 341/66 362/6 371/0 450/1024 463/68 467/888
712/1321 2320/105 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 119 5005/49
5020/101 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5058/104 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх