COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 66 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         12 ноя 24 15:41:00
 К    : All                                                   12 ноя 24 15:02:03
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 630
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 46193.fido-cooking@1:3634/12 2b9a7c27
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Cowboy Lasagna
 Categories: Beef, Pork, Vegetables, Pasta, Cheese
      Yield: 12 servings
 
      2 tb Olive oil
      1 lb Lean ground beef chuck
      1 lb Sage-flavored sausage
      1 lb Sliced pepperoni
     16 oz Can diced fire-roasted
           - tomatoes
     12 oz Can tomato paste
      1 tb Dried oregano
        pn Salt; more to taste
        pn Fresh ground black pepper
      2 cl Garlic; minced
      1 md White or yellow onion,
           - finely chopped
     16 oz Pkg lasagna noodles
     16 oz Ricotta cheese
     16 oz Shredded mozzarella cheese
      1 c  Grated parmesan cheese
 
  Heat the oil in a large, deep skillet over medium heat.
  Add the ground beef and sausage. Stir frequently to
  ensure even browning.
  
  Add the pepperoni, tomatoes, tomato paste, oregano,
  salt, pepper, garlic, onion and 2 cups of water. Bring
  to a simmer and cook uncovered for 30 minutes, stirring
  frequently.
  
  In the meantime, set the oven @ 350┬║F/175┬║C.
  
  Bring a large pot of salted water to a boil and cook the
  lasagna noodles according to the package directions.
  Drain and set aside.
  
  When the mixture is ready, spray a deep 13" X 9" baking
  dish with cooking spray. Spread one third of the sauce
  in an even layer over the bottom of the dish. Top with
  lasagna noodles, then one third of each of the ricotta,
  mozzarella and parmesan.
  
  Repeat these steps again, making sure you are portioning
  out accordingly so you have enough for each set of
  layers. Top with one additional layer of sauce, noodles
  and cheeses.
  
  Bake in the center of the oven, uncovered, for
  approximately 40 to 45 minutes. Allow the cowboy lasagna
  to rest for 10 to 15 minutes before serving.
  
  If the top has not browned by the end of the recommended
  cooking time, feel free to broil for 3 to 5 minutes to
  get a gorgeous golden lasagna. Just keep an eye on it!
  
  Trisha Yearwood, Nashville, Tennessee
  
  Makes: 12 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "I suppose that I shall have to die beyond my means." -- Oscar Wilde
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 291/111
301/1 113 313/41 335/364
SEEN-BY: 341/66 362/6 371/0 450/1024 463/68 467/888
712/1321 2320/105 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 119 5005/49
5020/101 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5058/104 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх