COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 69 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         12 ноя 24 15:47:00
 К    : All                                                   12 ноя 24 15:02:03
 Тема : Split Pea Soup Week - 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 46194.fido-cooking@1:3634/12 2b9a7c28
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Slow Cooker Split Pea Soup w/Horseradish Cream
 Categories: Vegetables, Herbs, Dairy, Citrus
      Yield: 7 servings
 
      3 tb Olive oil
      1    Yellow or red onion, minced
      3    Celery ribs; thin sliced
      1 lg Carrot; chopped
      5 lg Garlic cloves; smashed &
           - chopped
    1/2 ts Smoked paprika
    1/2 ts Garlic powder
      2    Fresh thyme sprigs, leaves
           - removed
           +=OR=+
    1/2 ts Dried thyme
      2    Fresh or dried bay leaves
           Salt & black pepper
      1 lb Smoked ham hock
      1 lb Green or yellow split peas
  5 1/4 c  Chicken stock (or water)
    1/4 c  Dry white wine or vermouth
    1/2    Lemon, juiced (about 1 tb)
      1 c  Sour cream
      2 tb Jarred, drained horseradish
      1 ts Dijon mustard
 
  In a 6 to 8 quart slow cooker, combine the oil, onion,
  celery, carrot, garlic, smoked paprika, garlic powder,
  thyme, bay leaves, 2 teaspoons salt and a few generous
  grinds of pepper. Add the ham hock, split peas, stock
  and wine, and cook on low until the peas are tender, 8
  to 10 hours.
  
  Discard the bay leaves. Transfer the ham hock to a bowl.
  Using two forks, pull the meat from the ham hock,
  discard the bone and return the meat to the pot. Stir in
  the lemon juice, then taste the soup, adding more salt
  and pepper if necessary. The soup will thicken as it
  sits; if it is too thick for your taste, stir in a bit
  of warm broth or water.
  
  Combine the sour cream, horseradish and mustard in a
  small bowl and season with salt and pepper. Serve the
  soup with the horseradish cream for topping.
  
  By: Sarah DiGregorio
  
  Yield: 6 to 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Stupid idea #387: Taco Bells in Mexico City!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 291/111
301/1 113 313/41 335/364
SEEN-BY: 341/66 362/6 371/0 450/1024 463/68 467/888
712/1321 2320/105 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 119 5005/49
5020/101 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5058/104 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх