COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 75 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         12 ноя 24 15:48:00
 К    : All                                                   12 ноя 24 15:02:04
 Тема : Split Pea Soup Week - 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 46198.fido-cooking@1:3634/12 2b9a7c2c
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Split Pea Soup With Bacon & Crab
 Categories: Pork, Seafood, Vegetables, Dairy, Herbs
      Yield: 12 servings
 
      8 sl Thick-cut bacon; chopped
      2 md Onions; chopped
      2 md Carrots; chopped
      2    Celery ribs; chopped
     32 oz Dried green split peas;
           - rinsed
      2    Smoked ham hocks (1 lb)
      2    Bay leaves
     96 oz Chicken stock
      1 c  Water
      1 c  Heavy whipping cream
    1/2 ts Salt
    1/2 ts Pepper
      2 c  Lump crabmeat
 
  In a Dutch oven, cook bacon over medium heat until
  crisp, stirring occasionally. Remove with a slotted
  spoon; drain on paper towels.
  
  Add onions, carrots and celery to bacon drippings; cook
  and stir over medium-high heat 8-10 minutes or until
  onions are tender. Stir in split peas, ham hocks, bay
  leaves, chicken stock and water. Bring to a boil over
  medium-high heat. Reduce heat; simmer, covered, 1 to
  1 1/2 hours or until split peas are tender, stirring
  occasionally.
  
  Discard bay leaves; remove ham hocks from soup. When
  cool enough to handle, remove meat from bones and cut
  into small cubes; discard bones.
  
  Puree soup using an immersion blender. Or, cool soup
  slightly and puree in batches in a blender; return to
  pan.
  
  Stir cream, salt, pepper and cubed ham into soup; heat
  through. In a small bowl, toss crab with bacon; serve
  with soup.
  
  Stephen Exel, Des Moines, Illinois *
  
  * There is no Des Moines, IL. This mugg is either in Iowa
  or in Des Plaines, IL - UDD
  
  Makes 12 servings (4 quarts)
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... I`d love to own a cookie factory.  I`d make a lot of dough!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 291/111
301/1 113 313/41 335/364
SEEN-BY: 341/66 362/6 371/0 450/1024 463/68 467/888
712/1321 2320/105 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 119 5005/49
5020/101 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5058/104 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх