COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 78 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          15 ноя 24 20:05:00
 К    : All                                                   15 ноя 24 15:22:02
 Тема : Fall Desserts Top 10 - 05
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668b7dd2
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Chocolate Potato Cake
 Categories: Cakes, Desserts, Potatoes, Chocolate, Nuts
      Yield: 12 servings
 
      1 c  Butter, softened
      2 c  Sugar
      2 lg Eggs; room temp
      1 c  Cold mashed potatoes; (w/o
           - added milk & butter)
      1 ts Vanilla extract
      2 c  A-P flour
    1/2 c  Baking cocoa
      1 ts Baking soda
      1 c  Milk
      1 c  Chopped walnuts or pecans

MMMMM-----------------------CARAMEL ICING----------------------------
    1/2 c  Butter; in cube
      1 c  (packed) brown sugar
    1/4 c  Evaporated milk
      2 c  Confectioners` sugar
    1/2 ts Vanilla extract
 
  In a large bowl, cream butter and sugar until light and
  fluffy, 5-7 minutes. Add eggs, 1 at a time, beating well
  after each addition. Add potatoes and vanilla. Combine
  the flour, cocoa and baking soda; gradually add to
  creamed mixture alternately with milk, beating well
  after each addition. Stir in nuts.
  
  Pour into 2 greased and floured 9-in. round baking pans.
  Bake @ 350┬║F/175┬║C until a toothpick inserted in the
  center comes out clean, 25-30 minutes. Cool for 10
  minutes before removing from pans to wire racks to cool
  completely.
  
  For icing, in a saucepan over low heat, cook butter and
  brown sugar until butter is melted and mixture is
  smooth. Stir in evaporated milk; bring to a boil,
  stirring constantly. Remove from the heat; cool to room
  temperature. Stir in confectioners` sugar and vanilla
  until smooth. Spread between layers and over top of
  cake.
  
  Catherine Hahn, Winamac, Indiana
  
  Makes: 12 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Sir, am I to understand that you people sell dead, fried birds here?
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/19 110 16/0 18/200 19/37 50/109 80/1
105/81 106/201 123/130
SEEN-BY: 128/187 129/305 132/174 142/104 799
153/7715 203/0 218/700 221/0 1 6
SEEN-BY: 221/242 360 226/30 227/114 229/110 114
206 300 307 317 400 426 428
SEEN-BY: 229/452 470 664 700 230/0 240/1120 5832
266/512 280/5003 5006
SEEN-BY: 282/1038 291/111 292/854 301/1 113 320/119
219 319 2119 322/757 762
SEEN-BY: 326/101 335/364 341/66 342/200 423/81
450/1024 460/58 463/68 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 902/26 5005/49 5020/101
400 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 320/219 221/1 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх