COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 80 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          15 ноя 24 20:05:00
 К    : All                                                   15 ноя 24 15:22:03
 Тема : Fall Desserts Top 10 - 07
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668b7dd4
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Apple Stack Cake
 Categories: Cakes, Fruits, Dairy
      Yield: 16 servings
 
     16 oz Dried apples; chopped
      5 c  Water
      1 c  (packed) brown sugar
      2 ts Apple pie spice
      1 c  Butter; softened
      2 c  Sugar
      2 lg Eggs; room temp
      2 ts Vanilla extract
      6 c  A-P flour
      3 ts Baking powder
      1 ts Baking soda
    1/2 c  Buttermilk
           Confectioners` sugar;
           - opt
 
  Place apples and water in a 6 qt. stockpot; bring to a
  boil. Reduce heat; simmer, uncovered, 40-45 minutes or
  until apples are softened, stirring occasionally. Mash
  into a chunky sauce. Stir in brown sugar and pie spice;
  simmer, uncovered, 10-15 minutes longer or until liquid
  is absorbed and sauce is thickened. Cool completely.
  
  Set oven @ 400┬║F/205┬║C.
  
  In a large bowl, cream butter and sugar until light and
  fluffy, 5-7 minutes. Add eggs, 1 at a time, beating well
  after each addition. Beat in vanilla. In another bowl,
  whisk flour, baking powder and baking soda; add to
  creamed mixture alternately with buttermilk, beating
  well after each addition.
  
  Divide dough into 8 portions; shape each into a disk.
  Cut out eight 9" circles of parchment. With a floured
  rolling pin, roll out a dough disk to fit each parchment
  circle. Transfer to baking sheets. Bake until golden
  brown, 10-12 minutes. Remove from pans to wire racks to
  cool completely.
  
  Place1 layer on a serving plate; spread with 2/3 cup
  filling. Repeat layers. Top with remaining cake layer,
  wrap tightly in plastic wrap; refrigerate 1-2 days or
  until layers soften. If desired, sprinkle cake with
  confectioner`s sugar.
  
  LeVa Clement, Jackson, Missouri
  
  Makes: 16 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Nothing endures but change." -- Heraclitus
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/19 110 16/0 18/200 19/37 50/109 80/1
105/81 106/201 123/130
SEEN-BY: 128/187 129/305 132/174 142/104 799
153/7715 203/0 218/700 221/0 1 6
SEEN-BY: 221/242 360 226/30 227/114 229/110 114
206 300 307 317 400 426 428
SEEN-BY: 229/452 470 664 700 230/0 240/1120 5832
266/512 280/5003 5006
SEEN-BY: 282/1038 291/111 292/854 301/1 113 320/119
219 319 2119 322/757 762
SEEN-BY: 326/101 335/364 341/66 342/200 423/81
450/1024 460/58 463/68 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 902/26 5005/49 5020/101
400 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 320/219 221/1 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх