COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 95 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         16 ноя 24 14:18:00
 К    : All                                                   16 ноя 24 05:22:04
 Тема : 11/17 Nat`l Butter Day 4
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 46293.fido-cooking@1:3634/12 2b9f39a8
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: St. Louis Gooey Butter Cake
 Categories: Cakes, Desserts
      Yield: 18 servings
 
MMMMM----------------------------CAKE---------------------------------
      3 tb (45 ml) milk; room temp
  1 3/4 ts (5 g) active dry yeast
      6 tb (85 g) unsalted butter; room
           - temp
      3 tb (45 g) sugar
      1 ts (5 g) kosher salt
      1 lg Egg
  1 3/4 c  (215 g) all-purpose flour

MMMMM--------------------------TOPPING-------------------------------
      3 tb + 1 ts (50 ml) light corn
           - syrup
  2 1/2 ts (10 ml) vanilla extract
     12 tb (170 g) unsalted butter;
           - room temp
  1 1/2 c  (300 g) sugar
    1/2 ts (3 g) kosher salt
      1 lg Egg
      1 c  + 3 tb (145 g) A-P flour
           Confectioners` sugar; for
           - sprinkling
 
  In a small bowl, mix milk with 2 tablespoons warm water.
  Add yeast and whisk gently until it dissolves. Mixture
  should foam slightly.
  
  Using an electric mixer with paddle attachment, cream
  butter, sugar and salt. Scrape down sides of bowl and
  beat in the egg. Alternately add flour and the milk
  mixture, scraping down sides of bowl between each
  addition. Beat dough on medium speed until it forms a
  smooth mass and pulls away from sides of bowl, 7 to 10
  minutes.
  
  Press dough into an ungreased 9" X 13" baking dish at
  least 2" deep. Cover dish with plastic wrap or clean tea
  towel, put in a warm place, and allow to rise until
  doubled, 2 1/2 to 3 hours.
  
  Set oven @ 350┬░F/175┬░C.
  
  TO PREPARE TOPPING, in a small bowl, mix corn syrup with
  2 tablespoons water and the vanilla. Using an electric
  mixer with paddle attachment, cream butter, sugar and
  salt until light and fluffy, 5 to 7 minutes. Scrape down
  sides of bowl and beat in the egg. Alternately add flour
  and corn syrup mixture, scraping down sides of bowl
  between each addition.
  
  Spoon topping in large dollops over risen cake and use a
  spatula to gently spread it in an even layer. Bake for
  35 to 45 minutes; cake will rise and fall in waves and
  have a golden brown top, but will still be liquid in
  center when done. Allow to cool in pan before sprinkling
  with confectioners` sugar for serving.
  
  By Melissa Clark
  
  Yield: 16 to 20 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... I can`t boycott them  because I never go there anyway.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 291/111
301/1 113 313/41 335/364
SEEN-BY: 341/66 362/6 371/0 450/1024 463/68 467/888
712/1321 2320/105 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 119 5005/49
5020/101 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5058/104 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх