COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          19 ноя 24 17:59:00
 К    : All                                                   19 ноя 24 15:02:04
 Тема : National Roasting Month 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668b9e07
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Rotisserie Beef Roast
 Categories: Beef, Marinades, Rubs, Chilies, Citrus
      Yield: 10 Servings
 
      4 lb Beef rump roast

MMMMM--------------------------MARINADE-------------------------------
      2 tb Honey
      2 tb Soy sauce
    1/2 tb Tabasco sauce
    1/4 c  Lime juice
      1 ts Ground cumin
      2 tb Oyster sauce; opt

MMMMM----------------------------RUB---------------------------------
      6    Parts chilli spice (I use
           - Baron`s Dark)
      6    Parts paprika (sweet)
      3    Parts ground coriander
      3    Parts garlic granules
      3    Parts onion granules
      3    Parts salt
      2    Parts ground cumin
      1    Part cayenne pepper
      1    Part crushed red pepper
      1    Part black pepper
      1    Part dried leaf oregano
 
  Combine all ingredients thoroughly and store in an
  airtight jar or container.
  
  Pierce beef roast numerous times with a fork. Combine
  marinade ingredients in shallow container or resealable
  freezer bag, reserving 2 tbsp of the marinade for
  basting roast while barbecuing.
  
  Marinate roast 12-24 hours in refrigerator. Discard
  used marinade.
  
  Remove roast from marinade bag and use rub to make a
  paste crust. This will be mess so wear gloves if you
  wish. Don`t get any on your shirt as it will stain.
  
  Preheat grill to medium heat.
  
  Insert meat thermometer into center of beef roast.
  
  Cook on rotisserie over drip pan in closed grill over
  INDIRECT HEAT for about 1 1/2 hours (rare = internal
  temp of 120├╕F/49├╕C or medium = internal temp of 140├╕F
  /60├╕C).
  
  Pass unused marinade as a sauce at table.
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... There are no recipes for leftover chocolate
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1
705 105/81 106/201 124/5016
SEEN-BY: 128/187 129/305 153/7715 154/10 214/22
218/0 1 109 215 601 700 720
SEEN-BY: 218/810 840 850 860 870 880 900 930 940
221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 114 206 300 307 317 400 426 428
452 470 664 700 240/1120
SEEN-BY: 266/512 282/1038 291/111 292/854 301/1 113
320/219 322/757 335/364
SEEN-BY: 341/66 342/200 396/45 450/1024 460/58
463/68 467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 902/26 5005/49 5020/101 400 715 828 830
848 1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5061/133 5075/35 128
5083/444
@PATH: 18/200 229/426 218/700 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх